U BARU UHAPŠEN MUŠKARAC SA POTERNICE: Bio u bekstvu godinu dana
Foto: Profimedia

Begunac

U BARU UHAPŠEN MUŠKARAC SA POTERNICE: Bio u bekstvu godinu dana

Crna Gora -

Barska policija danas je uhapsila A.D. iz Bijelog Polja koji je bio tražen zbog sumnje da je u junu prošle godine u Bijelom Polju počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbednosti Bar su, postupajući na osnovu operativnih saznanja, locirali i danas lišili slobode A.D. (35) iz Bijelog Polja, koji se potraživao lokalnom i nacionalnom poternicom zbog osnovane sumnje da je u junu prošle godine u Bijelom Polju počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", kazali su iz Uprave policije.

Barska policija je A.D. uhapsila po izlasku iz stana u naselju Biskupada u Baru "gde se krio a koji su policijski službenici operativno pokrivali."

"A.D. i još dva lica, D.D iz Beograda i D.T. iz Berana su, kako se osnovano sumnja, 21. juna 2016. godine u Bijelom Polju, prilikom kontrole službenika CB Bijelo Polje, iz vozila u kojem su se nalazili odbacili oko 300 grama heroina i pištolj. D.D. i D.T. su tada lišeni slobode, dok je A.D. pobegao i od tada se nalazio u bekstvu", kazali su iz Uprave policije.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track