NOVI DETALJI O SEKS-ŽURKAMA U HRVATSKOJ: Orgijali u iznajmljenom stanu, procurio i cenovnik usluga
Foto: Profimedia

Bračni par priveden, otkriveno još 15 klijenata

NOVI DETALJI O SEKS-ŽURKAMA U HRVATSKOJ: Orgijali u iznajmljenom stanu, procurio i cenovnik usluga

Hrvatska -

Bračni par Domika osumnjičen za organizaciju i oglašavanje pružanja seksualnih usluga za novac, a za šta su vrbovali i 19-godišnju devojku, u četvrtak su predati sudiji istrage Županijskog suda Vladi Bosneru.

Kako je zamenica Opštinskog državnog advokata Vesna Cvitković za osumnjičenike tražila istražni zatvor bez određivanja kaucije, sudija im je odredio kauciju u visini 75 hiljada kuna (oko 10.000 evra) za svakog ponaosob uz donesenu i meru opreza, zabranu približavanja devojci koji su supružnici vrbovali.

PAR ORGANIZOVAO SEKS-ŽURKE PO HRVATSKOJ: Pokrenuli unosan biznis, a onda ih je ulovila policija...

Visina kaucije odgovara zaradi koju su supružnici stekli krivičnim delima.U istražnom zatvoru ostaju mesec dana zbog opasnosti da bi mogli da utiču na svedoke, ali i zbog ponavljanja dela.

Oglas za pružanje seksualnih usluga obavljivan je u oglasnicima Burza i Plavi oglasnik. Bračni par Domika unajmio je stan na jednoj riječkoj adresi, odredili su cenu rada, pola sata s mušterijom 500 kuna (70 evra) , sat seksualnih užitaka za 800 kuna.

U dosadašnjem toku istrage otkriveno je petnaestak mušterija s područja Primorsko-goranske županije koje su u tih mesec dana obilazile stan na riječkoj adresi.

(Novi list/ Jutarnji)

SVE O PROSTITUCIJI U HR: Manekenke, glumice, pevačice! Neke od njih spremne na odnos i sa njih 10!

RAZBIJEN LANAC PROSTITUCIJE U HRVATSKOJ Srpski političari u strahu zbog uhapšenih devojaka iz Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track