Najnovije vesti

GAZDA BARA NA LOKRUMU NAPAO AMERIKANCA TURISTU: Išamarao gosta pred ženom i detetom i urlajući JE.EŠ AMERIKU izbacio ih iz lokala!
Foto: printscreen

incident

GAZDA BARA NA LOKRUMU NAPAO AMERIKANCA TURISTU: Išamarao gosta pred ženom i detetom i urlajući JE.EŠ AMERIKU izbacio ih iz lokala!

Hrvatska

Vlasnik kafića na ostrvu Lokrum u Hrvatskoj Đani Banovac napao je goste koji su ga, kako kaže, izbacili iz takta.

"Pili smo koktele u 'Lacroma baru' kad smo čuli viku. Videli smo kako vlasnik viče na starijeg gosta koji je tamo bio sa ženom i malim detetom.Vlasnik je u jednom momentu udario gosta u lice i polio ga pićem. Dok je američka porodica odlazila, vlasnik je za njima vikao i psovao, rekao je jedan od svedoka.

 

Vlasnik je besno vikao za gostima koje je oterao iz lokala “Fuck America!" (Je*eš Ameriku)” komentarisali su na društvenim mrežama ostali gosti tog popularnog bara, koji je u subotu bio prepun.

Vlasnik objekta Đani Banovac, koji drži bar već 20 godina, ne negira da je došlo do incidenta, prenosi Jutarnji.hr.

 

"Brat i ja radimo po ceo dan. Došla je ta američka porodica i naručili su dva piva. Kad im je brat doneo račun, počeli su da viču da smo ih prevarili i da smo im doneli račun za piće koje nisu popili, da to nije cena za pivo iz cenovnika. Naravno da je to bila ta cena, ali oni su očigledno videli šta su hteli da vide. Videli su, naravno, nižu cenu", objašnjava Banovac.

 

Bili su, kaže, izuzetno bahati i bezobrazni.

 

"Počeli su bratu da viču "idiote". Kad sam čuo da nas nazivaju kretenima, prišao sam im i rekao da mi možemo da budemo kreteni, ali da mi odlučujemo o ponašanju u objektu. Muškarcu sam opalio dva šamara i oterao ih iz kafića. Dete nije bilo prisutno, valjda se igralo negde sa strane. Sve su snimile kamere, tako da mogu da potvrde moju priču", kaže Banovac i dodaje da se ne ponosi ovim što se dogodilo, ali da je bio potpuno izbačen iz takta Amerikanca.

 

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Foto printscreen 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...