Najnovije vesti

NISAM MOGLA DA NAĐEM POSAO, OTIŠLA SAM U ZADAR I TAMO PRODAVALA TELO: Tako sam deci mogla da kupim hranu! Radila pod nadimkom NOVA VITKA CRNKA!
Foto: Profimedia

EVO KAKO JE UHAPŠENA

NISAM MOGLA DA NAĐEM POSAO, OTIŠLA SAM U ZADAR I TAMO PRODAVALA TELO: Tako sam deci mogla da kupim hranu! Radila pod nadimkom NOVA VITKA CRNKA!

Hrvatska
08:56h

"Nisam mogla da pronađem posao od kog bih mogla da živim, pa sam pre pet do šest meseci odlučila da se bavim pružanjem seksualnih usluga", rekla je A. F. (40) sa zagrebačkog područja koja je ovih dana na Prekršajnom sudu u Zadru kažnjena novčanom kaznom zbog prostituisanja pod nadimkom Nova vitka crnka.

Kao "vitka crnka", ova rastavljena majka dvoje dece preselila se u Zadar "trbuhom za kruhom" početkom februara. Pošto je objavila oglas pod nazivom "Nova vitka crnka" sa svojim kontakt brojevima, koje je često menjala, u Zadru je svoje seksualne usluge naplatila neutvrđenom broju muškaraca.

Dnevno je imala dvojicu-trojicu muškaraca kojima je pola sata seksualnih usluga naplaćivala 400 kuna (nešto više od 50 evra).

"Od zarađenog novca plaćala sam stanarinu i trošila za životne potrebe. Deci sam kupovala potrepštine, a jedan deo sam davala svom bivšem suprugu i novoj supruzi koji su brinuli za decu," rekla je ona.

U letnjoj sezoni u Zadar se vratila s prijateljicom kada je i povećala cenu.

Seksualne usluge naplaćivala je tada od 600 kuna (80 evra) za pola sata do 800 kuna za sat vremena (oko 110 evra) . Novi oglas je glasio: "Zadar! Nova vitka crnka 19 godina!". Tada je stupila u kontakt sa najmanje pet različitih muških osoba.

Uhapšena je u policijskoj akciji "Klopka", 9. avgusta pošto su dvojica zadarskih policajaca lažno preko oglasa pristali na dogovor: "Može hotel ili tvoj prostor".

"Prijateljica noći" uhapšena je kada su joj policajci u automobilu predali označene novčanice. 

Uz troškove postupka od 100 kuna, sud joj je odredio novčanu kaznu od 764 kune s tim da je deo od 300 kuna smanjen za vreme koje je provela u pritvoru.

U izricanju presude kao olakšavajuća okolnost uzeto je njeno priznanje krivičnog dela i dosadašnja neosuđivanost. Kazna je, kako je istaknuto, određena u smislu specijalne prevencije, da okrivljenica neće ubuduće raditi ovakve prekršaje.

Kurir.rs/ Zadarski.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...