HRVATSKI GLUMAC NAPAO KOLINDU ZBOG OSUDE USTAŠTVA Zaboravi na drugi mandat, mrtva si!
Foto: Printscreen Facebook, AP

Razočarala ga

HRVATSKI GLUMAC NAPAO KOLINDU ZBOG OSUDE USTAŠTVA Zaboravi na drugi mandat, mrtva si!

Hrvatska -

ZAGREB - Božidar Alić, glumac koji je u poslednje vreme najpoznatiji po šovinističkim ispadima, putem Fejsbuka obrušio se na predsednicu Kolindu Grabar-Kitarović i premijera Tihomira Oreškovića.

Da podsetimo, Kolinda, a potom i premijer, oštro su osudili ustaštvo. "Da budem sasvim jasna, NDH je bila najmanje nezavisna i najmanje je štitila interese hrvatskog naroda, a ustaški režim bio je zločinački režim", rekla je predsednica. Božidar Alić objavom na Fejsbuku nije krio svoju ogorčenost pa je osuo paljbu po Kolindi.

"ZABORAVITE NA DRUGI MANDAT.....gospodjo Predsjednice Republike Hrvatske,danas ste počinili političko SAMOUBOJSTVO.....pljunuvši na HRVATSKE GROBOVEI malobrojne živuće HRVATE....svojim ljigavim, sluganskim istupom.....VI STE INSTITUCIJA! HRVATSKOG NARODA !PONIZILI STE NAS !ako ste Vi sluga,kao i "premijer" Orešković (koji ne poznaje ne samo HRVATSKI jezik,već HRVATSKU SAMU....i koji je došao niotkuda i otići će u NITKO I NIŠTA ,KAO I VI)MI HRVATI TO NISMOgdjo.Kolinda Grabar Kitarović.....NITKO OD HRVATA NE STOJI IZA VAS VIŠE........", napisao je između ostalog Alić.

ZABORAVITE NA DRUGI MANDAT.....gospodjo Predsjednice Republike Hrvatske,danas ste počinili političko...

Posted by Božidar Alić on понедељак 11. април 2016.

Time je pukla podrška Alića predsednici koja je kulminirala njegovim skandaloznim ispadom u izbornoj večeri kad je Kolinda pobedila."Dobro veče Hrvatice i Hrvati. Moja podrška gospođi Kolindi Grabar Kitarović jer sam dobrovoljac Domovinskog rata, Hrvat i katolik i Bogu hvala da je pobedila gospođa Kolinda Grabar Kitarović protiv ove udbaške, srbofilske i četničke struje. Živeli", poručio je tada Alić iz HDZ-ovog štaba.Kontroverzni glumac već duže vreme šokira javnost svojim ispadima. Pre samo nekoliko meseci navukao je bes javnosti kada je na internetu objavljen snimka na kom maloletnog sina uči da recituje ustaški pozdrav "Za dom spremni", zbog čega je prijavljen i dečjoj pravobraniocu.

(index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track