SESTRE GA OPTUŽILE ZA PREBIJANJE, A ON TVRDI: Kimi želi da bude sa mnom, rekla je da će me ubiti!
Foto: Printskrtin Jutanrji

druga strana priče

SESTRE GA OPTUŽILE ZA PREBIJANJE, A ON TVRDI: Kimi želi da bude sa mnom, rekla je da će me ubiti!

Hrvatska -
ZAGREB - Presuda Prekršajnog suda u Zagrebu, prema kojoj je Željko Raženj (26) kažnjen sa 15 dana zatvora izazvala je ogorčenje sestara Golub, Kimi (23) i Sare (19)

Još ih je više pogodila Raženjeva izjava o incidentu u taksiju 8.februara da su ga "one prve udarile". Raženj ne može da dođe sebi od svega što ga je zadesilo, a zbog stresa u pritvoru je izgubio 8 kilograma.

" Da je sudija poverovao u sve što su devojke rekle, ja bih i dalje bio u pritvoru. To veče mi je u glavi poput noćne more. Izašli smo, pili smo, ali ja sam prestao mnogo rfanije pre ostalih. Otišao sam ranije iz kluba i krenuo kući pešice. One su me zvale i insistirale da me povezu. Nisam povraćao, kako tvrde. Galamile su u taksiju i pre nego sam ušao. Nikad se nisam potukao u životu.

"U tom taksiju je bilo njih četvero prijatelja, ja s druge strane, i taksista koji je neutralan. Pri guranju, zbog čega je taksist hteo čak da da nas izbaciti u jednom trenurku, ispomi je mobilni u vozilu i ne znam gde je.

"Iskreno? Kimi se već duže vreme interesira za mene. Forsira da izalazimo. Nije ona za mene. To sam video i kad sam joj se u sudnici, kao i svima, obraćao sa Vi, a ona sudiji kaže: "Ja sam mu rekla te večeri da ću ga ubiti!" - kaže za Jutarnji list osuđeni Željko Raženj, za kojeg Kimi tvrdi da je hteo da joj iskopa oči, a da je Saru dodirivao.

"Nisam bežao od policije. Javio sam se istog trena u stanicu kad sam primio poziv, kaže Željko i dodaje, "Ovo mi je škola. Žao mi je što sam upao u loše društvo. Dok sam još bio u taksiju, hteo sam da razgovaramo. Bio sam najtrezniji od svih. Ali one su izašle na Rudeškoj jer taksista nije više mogao da na trpi.

Mene je odvezao dalje jer je vidio da ne drečim. Tek kad sam došao u pritvor, vidio sam kakva se hajka digla. Svi su prema meni bili korektni i imam podršku ljudi, a vi zaključite sami zašto - uverenja je Raženj.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track