BRUKA I SRAMOTA: Sudija hrvatskog Ustavnog suda pobegla sa mesta nesreće!
Foto: Printscreen Tweet

nije se ni zaustavila

BRUKA I SRAMOTA: Sudija hrvatskog Ustavnog suda pobegla sa mesta nesreće!

Hrvatska -

Sudija Ustavnog suda Hrvatske Ingrid Antičević Marinović je 28. decembra prošle godine, u centru Zagreba, skrivila lakšu saobraćajnu nesreću i otišla sa mesta nesreće.

Izjavu o nesreći Antičević Marinović policiji je dala tek sutradan, i to nakon što su joj policajci zakucali na vrata. U nesreći nito nije povređen, a na automobilima koji su učestvovali u sudaru nastala je manja materijalna šteta.

“Nikada u životu nisam napravila saobraćajni prekršaj, a od 2000. godine do danas svaki vikend vozim od Zagreba do Zadra i natrag. Uvek sam oprezna. Čak mi se i rugaju zbog toga. Ali u Gundulićevoj sam napravila prekršaj.

Nepropisno sam obilazila. Ali nisam bežala s mjesta nesreće! Nisam primetila da je došlo do kontakta između automobila. Došla sam kući i parkirala auto. Nisam ga dirala niti bila svesna da se nešto dogodilo dok mi se nije javila policija. A kuda bih i pobegla? Pa čovek je vozio iza mene, bila je gužva, i gde bih bežala usred dana? Okolo su nadzorne kamere”, u dahu je izgovorila Antičević Marinović.

Uz napomenu da se ne opravdava, ona je prepričala okolnosti koje su dovele do sudara. Po njoj za to je kriv vozač ispred nje koji je vozio jako sporo, zbog čega ga je i obišla i uzrokovala nesreću.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track