UPUCAN U STOMAK I GRUDI, DIŠE NA APARATIMA: Oglasili se lekari nakon pucnjave u Skoplju, evo u kakvom stanju je Trajkovski (VIDEO)
Foto: Twitter/@KurirMK/Policija Severne Makedonije

UPUCAN U STOMAK I GRUDI, DIŠE NA APARATIMA: Oglasili se lekari nakon pucnjave u Skoplju, evo u kakvom stanju je Trajkovski (VIDEO)

Severna Makedonija -

Jedan od dvojice muškaraca koji su ranjeni danas u tržnom centru "Ist Gejt" u Skoplju je Rade Trajkovski Štekli koji je od ranije poznat policiji.

Nepoznati muškarac sa slušalicama i crnim kačketom prišao im je sa leđa, pucao u njih pa pobegao.

Kako prenose makedonski mediji, završena je operacija ranjenog prijatelja Trajkovskog, koji je danas teško povređen u pucnjavi. Ovu informaciju potvrdio je direktor bolnice "Sveti Naum Ohridski“, Ljuben Arsenkov.

- Iako je za sada stabilan, stavljen je na aparat da mu pomogne da diše. Intervencija je završena malopre. Ima teške povrede stomaka i grudnog koša, za sada je stabilno, ali je na aparatima - kazao je Arsenkov, prenosi makedonski portal "Točka".

Rade Trajkovski Štekli prebačen je na Kliniku za grudnu hirurgiju na dalje lečenje. I on je teže povređen, ali je u lakšem stanju od svog druga, dodaje se.

Drugi put za dva meseca meta napada

Podsećamo, pored Šteklija, koji je teško ranjen i u životnoj je opasnosti, još jedna osoba je povređena. U tržnom centru je veliko prisustvo pripadnika MUP-a.

Na video snimku koji su objavili makedonski mediji, vide se kako Trajkovski sa još jednim muškarcem silazi niz stepenice tržnog centra, i nepoznata osoba sa kačketom koja im pritrčava i ispaljuje hice. Za napadačem traga makedonska policija.

Ovo je drugi put, za dva meseca, da je Štekli bio meta napada. Pre dva meseca, nepoznata osoba, pucala je iz automatskog oružja u automobil u kom se on nalazio. Tom prilikom nije povređen. Zanimljivo je to što se napad dogodio u istom tržnom centru, samo što je prvi bio u garaži.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track