SAHRANJEN POLICAJAC OTMIČAR: Sine moj, zašto ostavi ćerku da raste bez oca
Foto: Nemanja Pančić

Porodica se oprostila od Dejana Markovića

SAHRANJEN POLICAJAC OTMIČAR: Sine moj, zašto ostavi ćerku da raste bez oca

Crna Hronika -
Dejan Marković (30) sahranjen u Jadranskoj Lešnici, a okupljeni upola glasa komentarisali da je sve moglo drugačije da se završi

LOZNICA - Poslednji čin drame!Policajac Dejan Marković (30), koji je u ponedeljak po podne teško ranio nevenčanu suprugu Branku Krasavac (37), a potom se u utorak oko 15.20 ubio pre nego što su mu u kuću, u kojoj se zabarikadirao, upali pripadnici SAJ, sahranjen je juče u Jadranskoj Lešnici.Nije hteo da slušaNe mnogo velika kolona krenula je prema groblju oko 13 sati. Kovčeg s telom Markovića bio je na traktorskoj prikolici, za kojom su išli njegova majka Dragica i otac Milovan, kao i rodbina i prijatelji. Tužnu crnu povorku prekidao je samo lelek majke, koja je neutešno dozivala svog sina.- Joj, sine, zašto nisi poslušao i izašao iz kuće. Svi smo hteli da ti pomognemo, zašto nisi poslušao oca i majku. Zašto ostavi ćerku da raste bez oca - jecala je Dejanova majka.Kolona se na trenutak zaustavila kad su se začula crkvena zvona, a zatim je u tišini krenula seoskim putem ka lokalnom groblju. Ostali u povorci tiho su hodali za kovčegom, a neretko su se, upola glasa, mogli čuti komentari da je sve moglo drugačije da bude.- I ja sam pokušao da razgovaram s njim. Rekao sam mu da izađe, da preda oružje, da život ide dalje i da ljudi greše. Međutim, nije hteo da sluša - rekao je prvi komšija porodice Marković.Bio ljubomoranKomšinica tihim glasom dodaje da je Dejan mnogo voleo Branku.- Ipak, nije mogao da suzbije ljubomoru i umislio je da ga vara! Trebalo je da se preda, ako ništa drugo barem zbog svoje trogodišnje ćerke - rekla je komšinica.

Komšinica: Dejan je mnogo voleo Branku, ali je umislio da ga vara
Komšinica: Dejan je mnogo voleo Branku, ali je umislio da ga vara

Branka se oporavljaBranka Krasavac se, prema nezvaničnim informacijama, oporavlja od povreda u Urgentnom centru i njeno stanje je zasad stabilno.- Ona će iz šok odeljenja biti prebačena na odeljenje poluintenzivne nege. Lekari i drugo medicinsko osoblje brinu se o njoj, a ona ne želi da priča ni sa kim o tragediji i uglavnom ćuti - navodi izvor iz bolnice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track