SARA PRIZNALA: Da dođe Aki opet bih bila sa njim!

Sve bi isto uradila

SARA PRIZNALA: Da dođe Aki opet bih bila sa njim!

Stars -
Ivan sve vreme potencira kako narod mene vidi kao budalu, tako trčkaram za njim, pa dođe Aki, pa ja za njim. Ma ja sve radim srcem, rekla je Sara Suzani

Sara je razgovarala sa Suzanom o njenom i Ivanovom boravku u hotelu. Trajnovićeva je rekla da su se konstantno svađali i da kada bi Aki ušao opet na Farmu, da bi ona isto postupila.

"Pričaj mi molim te, sve od početka", bila je radoznala Suzana i Sara je počela da priča. "Jeli smo piletinu sa kari sosom, pa biftek sa suvim šljivama... Ali, problem je bio jer je on krenuo sa ozbiljnim pitanjima.. On je sve vreme mene ispitivao, a ja sam njemu postavila samo dva pitanja. Ivan sve vreme potencira kako narod mene vidi kao budalu, tako trčkaram za njim, pa dođe Aki, pa ja za njim. Ma ja sve radim srcem. Ja se tako osećam u tom trenutku. Ja nemam taktiku, boli me d**e šta narod priča", rekla je Sara Suzani.

"Pitao me je nešto za Akija i to neko ozbiljno pitanje. Ja sam stala i 5 minuta sam ćutala i pitala sam da li želi sigurno da mu odgovorim na to pitanje. I opet sam ćutala. Da sada dođe Aki, uradila bih isto kao i ranije", ispričala je Sara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track