AFERA ALIBABIĆI Seka Aleksić: Jovana je idiot željan pažnje

Pevačica se uključila u prepirku između supružnika

AFERA ALIBABIĆI Seka Aleksić: Jovana je idiot željan pažnje

Stars -
Pevačica poručila manekenki da bi joj bilo bolje da se slikala gola za muški magazine nego što blati muža zarad popularnosti

Seka Aleksić na Tviteru podržala Danijela.Folkerka se oglasila povodom sage o Alibabićima, koja traje već nekoliko dana. U priči o razvodu Jovane i Danijela najviše je osudila način na koji manekenka blati bivšeg partnera i čoveka s kojim je živela i bila u braku.

- Ma, koga briga šta je istina, ali to javno pljuvanje parova mi je bljuc! Koliki idiot treba da budeš da bi svakog dana za medije pričao o svom privatnom životu i zgražavao narod! Je.ala te popularnost koju tako silno želiš - napisala je Seka i naglasila:- Mediji imaju pravo da pišu sve ono što kažeš, a na tebi je šta ćeš reći.Očigledno i sama zgrožena količinom uvreda iznesenih na račun kolege, pevačica je na svoj način protumačila zašto mu sve to bivša farmerka radi.

- Ma, željna pažnje! Ko joj drma kavez da priča svaki dan nešto novo i pljuje po čoveku za kog se udala. Pljuje po sebi dalabu - zaključila je Aleksićka, a onda se zapitala:- Zar nije lakše da se slika gola i završi u CKM, a ne ovako, zaboga!Time je Seka i zaključila ovu temu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track