Seks sa Marijom bio je dug, baš kakav mi treba

Ivan Gavrilović

Seks sa Marijom bio je dug, baš kakav mi treba

Stars -
Bilo je super. Đuskali smo, pili. Ujutru kad sam se probudio, pogledam vizit karte koje sam dobio, na jednoj je pisalo Marija Milošević. Nije mi bilo dobro, navodi folk pevač

Nakon što se Ivan Gavrilović u rijalitiju Parovi otvorio o svojoj vezi sa Marijom Milošević, ćerkom Slobodana Miloševića, priču je nastavio, ali ovaj put otkrivajući pikanterije iz "spavaće sobe". Podsetimo, Gavrilović je rekao da je Mariju upoznao u klubu, gde pevao. "Bilo je super. Đuskali smo, pili. Ujutru kad sam se probudio, pogledam vizit karte koje sam dobio, na jednoj je pisalo Marija Milošević. Nije mi bilo dobro. Odmah sam pozvao Baneta Stojanovića, koji je bio te večeri sa nama i rekao mu: pa ovo je ćerka Slobodana Miloševića? Nije mi bilo dobro!- Pozvala me, kao da idemo negde, da se zezamo – pričao je Gavrilović.– Otišli smo to veče u Piano bar. Vidim ja sve unutra prazno, nema nikog. Kažem, malo je pusto, a ona meni: srce, morala sam da ispraznim klub da možemo ti i ja da pričamo. Naježio sam se.Međutim, Gavrilović otkriva i kako je vodio ljubav sa lepom predsednikovom ćerkom.“Uzeh je lagano u zagrljaj, počeh da je skidam i već onako zagrejani od sinoć i viskija, počesmo da vodimo ljubav. Bilo je dobro… baš dobro i trajalo je dugo. Baš ono što mi je trebalo i što već duže vreme nisam imao. Sve sam zaboravio, i ko je i šta je, samo smo se prepustili divljim mirisima i osećajima koji su nas vodili u neku drugu dimenziju. Ko zna koliko je sati prošlo dok nismo stali da odmorimo malo. Sve je bilo tako mistično i pomalo zastrašujuće, ali je sav strah i tremu pobeđivao taj neverovatni fluid koji nas je vukao jedno prema drugom”, prenose beogradski mediji Ivanove navode.

Kasnije je Ivan otputovao u Grčku, prenosi Story, sa društvom i Marijom Milošević, ali je ispričao kako su hteli da ih razdvoje, zbog čega se plašio da će ga ubiti:- Zbog toga sam izgubio tri godine svog života. Ostao sam bez pasoša, spavao danima na klupi, imao sam nešto keša kod sebe, mislio sam da jedem... Plašio sam se da mi se nešto loše ne dogodi. Onda sam sreo jednog dobrog čoveka, koji mi je pomogao, dao mi je potvrdu da sam izgubio pasoš, da mogu da se vratim kući. Skrivao sam se, u strahu da mi se nešto ne dogodi. Stalno sam mislio, sad će me negde naći, ko zna šta će mi se desiti...Marija Milošević je ranije ispričala je da Ivan Gavrilović boluje od šizofrenije i da je sve što je imala sa njim bilo druženje, posle kojeg je on pobegao, a oni ga danima tražili u Grčkoj, strahujući da se nije udavio u moru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track