Džejms Harden: Napred, Žile!
Foto: Profimedia, Reuters

Bradonja voli lisabonski klub

Džejms Harden: Napred, Žile!

Sport -

Jedan od najboljih igrača u NBA, zvezda Hjustona, na meč s Denverom došao u dresu Benfike, za koju nastupa naš fudbalski internacionalac

Prva brada NBA lige i po mnogima najkorisniji igrač u dosadašnjem delu sezone, košarkaš Hjustona Džejms Harden, prati fudbal (pravi, a ne američki) i navija, ni manje ni više, nego za portugalsku Benfiku!

Nije jasno šta povezuje Hardena i tim čije boje brani naš internacionalac, bivši as Partizana Andrija Živković, ali je svoju naklonost „lisabonskim orlovima“ pokazao pred duel s Denverom, za koji igra naš košarkaš Nikola Jokić.- Ne znam odakle Hardenu taj dres, ali mogu jedno da vam kažem: ako ga nosi, onda je veliki navijač Benfike - rekao je tim menadžer Hjustona Dejvid Mača.

Zasad nije stigla zvanična reakcija Benfike na ovaj šmekerski potez Hardena, ali je sigurno da s velikim simpatijama gledaju na bradonjino oblačenje. Ne sumnjamo da se i Živković obradovao Hardenovom autfitu, a sigurni smo da Jokiću nije prijao poraz koji je Denver udaljio od plej-ofa najjače lige na svetu.

Gojko Filipović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track