Kako zaraditi na bitkoinima bez mukotrpnog „rudarenja“?
Foto: PR

Kako zaraditi na bitkoinima bez mukotrpnog „rudarenja“?

Sport -

Bitkoini su stigli, svi pričaju o digitalnom novcu i kriptovalutama! A na njima se može zaraditi i bez mukotrpnog procesa proizvodnje - "rudarenja"!

To je moguće jer je Meridian omogućio klađenje ne samo na vrednost bitkoina, već i na druge manje poznate kriptovalute!

Online trgovina postala je simbol modernog vremena u kojem sve dominantniju ulogu preuzima digitalni novac. Kriptovalute postaju sve popularnije u svetu, proizvode se pomoću posebnog računarskog softvera i na taj način omogućavaju brzu i laku zaradu.

Međutim, mnogi se još uvek pitaju kako funkcioniše ceo proces. Istina je da kriptovalute uz pomoć pravog programa, dizajniranog za rešavanje matematičkih algoritama i jednačina, može proizvesti bilo ko. No i bez toga možeš da zaradiš na bitkoinima i to bez ikakvog ulaganja! Meridian ne samo da ima ponudu za klađenje na kriptovalute - nego časti do 1000 RSD za prvi odigrani tiket!

foto: PR

Registruj se i uzmi do 1000 RSD bonusa koje Meridianbet časti za prvi odigran tiket

Proizvodnja kriptovaluta obavlja se digitalnim putem i naziva se „rudarenje“, odnosno mining. Odgovarajući program na računaru u procesu „rudarenja“ rešava određeni matematički algoritam i „iskopava“ digitalni novac koji se kasnije može pretvoriti i u vrednost neke druge novčane valute. Ali, rudarenje iziskuje velike finansijske resurse za zahtevne mašine.

No, svi koji ne mogu da ih priušte, mogu da unovče sjajne kvote za vrednost kriptovaluta koje u Srbiji u ovom trenutku nudi kladionica Meridian. Recimo, kvota na to da će vrednost bitkoina na kraju ove godine biti između 5.000 i 10.000 dolara iznosi čak 7.00.

Različite vrste kriptovaluta

Bitkoin je prva kriptovaluta nastala još krajem prve decenije u 21. veku, ali postoje i brojne druge vrste kriptovaluta kao što su ripple, litecoin, dogecoin, peercoin, iota, ethereum i brojne druge.

Ipak, pojedini smatraju da su pomenute kriptovalute samo „bleda kopija“ originalnog bitkoina, ali činjenica je da su i one u proteklom periodu doživele neverovatan rast koji sada dostiže i 100 milijardi dolara.

Vrednost ripple-a, druge najveće kriptovalute po tržišnoj kapitalizaciji, samo prošlog meseca porasla je za čak 1.300 procenata, iako se bitkoin i dalje nalazi na prvom mestu sa cenom od oko 15.000 dolara.

Transakcije i „kupovina“ kriptovaluta

Cena bitkoina, kao i ostalih digitalnih valuta podložna je velikim promenama u svakom trenutku, a pored dobre informisanosti, potrebno je posedovati kvalitetnu i skupocenu opremu za „rudarenje“ koje nekada može da traje mesecima, pa čak i godinama.

S druge strane, vrednost kriptovaluta može se prebaciti u vrednost neke druge novčane valute. Nisu retke ni transakcije digitalnim novcem, odnosno trgovina na berzi koja je najmanje preporučljiva, ali treba imati na umu i to da su moguće velike krize, kao ona sa bitkoinom 2014. godine.

Međutim, postoji nekoliko uslova koje morate da ispunite kako biste imali mogućnost transakcije digitalnim novcem, uključujući instaliranje posebnog softvera za otvaranje digitalnog novčanika.

Zato vam kladionica Meridian nudi jedinstvenu priliku da uz samo nekoliko klikova zaradite veliki novac kladeći se na vrednost brojnih kriptovaluta. Ukoliko želite da započnete proces „iskopavanja“ vašeg bogatstva, prognoza vrednosti digitalnih valuta doneće vam ključnu prednost već na startu.

foto: PR

Odigraj tiket iz Meridian Mundijal lige i možda baš ti otputuješ na Svetsko prvenstvo u Rusiju

A to naravno nije sve! Kada je finansijski sve u pitanju - najbitniji događaj u 2018. biće bitkoini, a kada je sport u pitanju to je svakako Svetsko prvenstvo u Rusiji! A na najveće fudbalsko takmičenje takođe možeš otići uz Meridian! Potrebno je samo da odigraš jedan tiket jer Meridian vodi na Mundijal!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja