CRVENO ILI CRNO-BELI, NIJE BITNO: Koje god si boje odvezi se Mercedesom u Novu godinu
Foto: Promo

CRVENO ILI CRNO-BELI, NIJE BITNO: Koje god si boje odvezi se Mercedesom u Novu godinu

Sport -

Partizan je autsajder u Sankt Petersburgu, ali je zato kvota na crno-bele sjajna! Zvezda je favorit u Pioniru, ali ćeš u Meridianu najviše zaraditi ako crveno-bele staviš na tiket. A bilo kom taboru da pripadaš - imaš šansu da se u 2019. godini voziš u novom Mercedesu C klase!

Svaki tvoj tiket u Meridianu je nova šansa za Mercedes! Potrebno je samo da pogodiš najveću kvotu, a tri najbolja tiketa na kraju godine će dobiti vredne nagrade:

1. mesto Mercedes C klase

2. mesto Skuter Piaggio

3. mesto - TV "42"

A u Meridianu nije teško pogoditi veliku kvotu! Pobeda Partizana u Sankt Petersburgu će ti doneti više nego četvorostruki dobitak! Osim toga čak i da Partizan izgubi dvocifrenom razlikom dvojka uz hendikep može da ti donese kvotu veću od 2.00!

Dok se čeka početak utakmica u Ligi nacija Evrokup će svakako biti najčešći na tiketima, a Crvena zvezda će uz Partizan biti događaj dana u sredu.

Crveno-beli posle neočekivanog poraza u Ulmu moraju da pobede Monako kako bi bili sigurni na prvom mestu svoje grupe. Na gostujućem terenu Zvezda je pobedila u neizvesnom meču, a sada je najveća kvota na pobedu Zvezde upravo u Meridianu.

Osim toga tu je i najveća ponuda na ovaj meč sa sedam različitih granica na ukupan broj poena, te sedam hendikepa! A za one najhrabrije tu je i prilika da se duplira uloženi novac na pobedu Zvezde sa dvocifrenom razlikom.

A za sve one koji vole košarku tu je i najveća ponuda opklada na NBA, Evroligu i ono što igrači najviše vole - poene!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track