POSTANI MILIONER: Zvezda je OGROMAN favorit, ali ti ipak možeš da ubodeš OGROMNU kvotu!
Foto: Promo

Najveća kvota je u MeridianU

POSTANI MILIONER: Zvezda je OGROMAN favorit, ali ti ipak možeš da ubodeš OGROMNU kvotu!

Sport -

Košarkaši Crvene zvezde dominiraju u ABA ligi i za sada su jedina neporažena ekipa u regionalnom takmičenju. To samim tim znači da je tim Milana Tomića i veliki favorit u derbiju dosadašnjeg toka ABA lige, meču koji igraju Zvezda i Budućnost .

Najveća kvota na crveno-bele je u Meridianu i trenutno je 1.32. Tim iz Podgorice u ovaj meč ulazi posle neverovatnog poraza od Krke u gostima, pa je stoga Zvezda samo još veći favorit.

Ipak Meridian je spremio ogromnu ponudu za klađenje na ovaj derbi i čak i oni koji misle da će Crvena zvezda pobediti mogu da očekuju sjajne kvote.

Uz odgovarajući hendikep pobeda Crvene zvezde će doneti ogromnu kvotu! Ukoliko tim Milana Tomića pobedi sa 9 razlike pogodićeš kvotu 2.00, ukoliko razlika bude dvocifrena kvota je preko 2.10, a u slučaju da usledi pobeda šampiona Srbije sa 11 ili više razlike tvoj ulog će se pomnožiti sa 2.20!

Utakmice Crvene zvezde i Budućnosti su ranije znale da budu prave takmičarske, sa malo koševa, ali u ovakvim utakmicama se nikad ne zna. Zbog toga je Meridian ponudi ponešto za svakoga. Sa sedam granica na broj poena na meču tu će biti ponešto i za one koji misle da će poena biti malo, ali i za one koji očekuju sjajno šutersko veče obe ekipe.

Naravno oni koji žele najveći dobitak imaju svoj kutak - kvota na X u prvom poluvremenu je 12, a kvota na produžetak je 13!

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track