LAKO DO KEŠA - zaradi i ti na Džumandžiju: Džungla prepuna para čeka na tebe!
Foto: Promo

LAKO DO KEŠA - zaradi i ti na Džumandžiju: Džungla prepuna para čeka na tebe!

Sport -

Da li je sledeći nivo Džumandži spektakla ispunio očekivanja? Šta se dešava kada se pravila igre promene, a stara ekipa se vrati u Džumandži kako bi spasla svog prijatelja? Ponovni ulazak u nestvarno čarobni svet otkriva našim junacima da ništa nije onako kako su očekivali, da moraju savladati nepoznate i neistražene predele, od sušnih pustinja do snežnih planina kako bi izbegli najopasniju igru na svetu.

Nastavak avanture očekuje vas u bioskopima već od 11. decembra i pokazaće vam koliko je truda uloženo da bi se ostalo dosledno osnovnoj priči koja je mnogim generacijama obeležila detinjstvo. Da, Džumandži saga je uspela da zadrži avanturistički duh, atmosferu i humoristički karakter prethodnih delova, a istovremeno i da se prilagodi i približi novoj Generaciji Z.

Tu su i neizostavni klišei koji su se možda i mogli i zaobići, no prepuštamo vama da sami procenite. U međuvremenu, ljubitelji zabave su dobrodošli u džunglu u Mozzart onlajn kazinu gde mogu osvojiti do STO BESPLATNIH SPINOVA (za sve igrače koji izvrte pedeset spinova) na istoimenom video-slotu JUMANJI.

Požuri, jer akcija je vremenski ograničena.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track