DUŽNIK PLAĆA S KAMATOM ZA NAJVEĆU KVOTU NA SVETU
Foto: Profimedia

DUŽNIK PLAĆA S KAMATOM ZA NAJVEĆU KVOTU NA SVETU

Sport -

Nigde nećete naći veće

Savršen dan za fudbalske fanatike. Ove subote imamo veliki broj zanimljivih utakmica i otuda su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora. Za danas su bili baš široke ruke i ponudili najveće kvote na svetu kada su u pitanju tri para u Premijer ligi i Erediviziji.

Mančester Siti je ogroman favorit u sudaru sa "dužnikom" Totenhemom, Vest Hem nastavlja borbu za mesto u Ligi šampiona i neophodni su mu bodovi protiv sve boljeg Njukasla, dok AZ Alkmar protiv Heraklesa želi da nastavi niz od 11 ligaških mečeva bez poraza.

MANČESTER SITI - TOTENHEM (SUBOTA, 18.30), KEC 1,35

Mančester Siti predvodi premijerligaški karavan i u poslednje vreme ne greši. Pre četiri dan je imao obaveze u okviru osmine finala Lige šampiona, kada je u prvom meču na gostovanju Sportingu u Lisabonu praktično rešio pitanje prolaska u četvrfinale. Lavove je osramotio trijumfom 5:0, i dodatno podigao samopuzdanje. U šampionatu Engleske Građani posle 25 kola imaju učinak od 20 pobeda i tri nerešena ishoda, i sa 63 boda su lideri. Priliku da nastave tim kursom imaju danas protiv Totenhema, koji je obećavao na startu sezone, baš kada je pobedio današnjeg rivala. Ipak, situacija se potom drastično promenila. Odigrali su Pevci do sada 22 kola aktuelnog šampionata, i ostvarili su 11 pobeda i tri remija, pa sa 36 bodova zauzimaju osmu poziciju. U poslednjem meču Totenhem je izgubio od Vulverhemptona (0:2).

VEST HEM - NJUKASL (SUBOTA, 13.30), KEC 1,85

Vest Hem može da bude zadovoljan dosadašnjim učinkom. Prošao je u osmionu finala Lige Evrope, na pravom je putu da se potencijalno domogne nastupa u Ligi šampiona i definitivno je trn mnogima u Premijer ligi. Posle 25 kola Čekićari su zabeležili 12 pobeda i pet nerešenih ishoda, i zauzimaju petu poziciju na tabeli. Pošto su savladali Votford (1:0), izabranici Dejvida Mojesa remizirali su sa Lesterom (2:2), a danas imaju posla sa Njukaslom. Svrake ove sezone "žive" na ivici. Izabranici Edija Haua imaju četiri pobede i devet remija posle 23 susreta, i tek su na 17. mestu na tabeli. U poslednja tri kola Svrake su pobedile Lids (1:0), Everton (3:1) i Aston Vilu (1:0), što je omogućilo ekipi da izađe iz zone ispadanja.

AZ ALKMAR - HERAKLES (SUBOTA, 21.00), KEC 1,43

AZ je na četvrtom mestu Eredivizije sa 42 boda, ali svim silama juri ka boljem plasmanu i potencijalno mestu u Ligi šampiona. Tim iz Alkmara je loše otvorio sezonu, da bi od sredine novembra minule godine krenuo u sjajnu seriju. Odavno je bez poraza, a čak je nedavno savladao PSV sa 2:1, dok je u prethodnom kolu uništio Go Ahed Igls (4:1). Ukupno, AZ je u ligi neporažen na 11 vezanih susreta, a na njima je osam puta slavio. Niz bi da nastavi protiv Heraklesa, koji ne igra tako dobro i zauzima tek 12. mesto na tabeli. Na gostovanju su rezultati Heraklesa očajni, pošto do sada nikog nije uspeo da pobedi van kuće. Sakupio je samo dva boda u gostima. Herakles je u poslednjem meču neočekivano pobedio Utreht minimalnim rezultatom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track