Mnogi žele u Dohu sa Mozzartom, zato iskoristite najveće kvote na svetu da "podebljate" tiket
Foto: Profimedia

Mnogi žele u Dohu sa Mozzartom, zato iskoristite najveće kvote na svetu da "podebljate" tiket

Sport -

Dvojka na Liverpul i kec na Notingem Forest nigde neće biti veći

Nagradna igra Mozzarta "Pogodi najveću kvotu" izazvala je sjajnu reakciju. Svima se dopada dnevna nagrada, mesto u avionu za Katar i ulaznica za meč na Svetskom prvenstvu između Srbije i Brazila. Međutim, to ujedno znači i da je konkurencija između kladilaca veća, pa su bukmejkeri Mozzarta smislili kako da pomognu da baš vaš dobitni tiket ima najveću kvotu.

Za dva fudbalska meča koji su na programu ovog utorka u Mozzartu će uvek biti najveća kvota na svetu. Konkretno, dvojka na Liverpul protiv Sautemptona i kec na Notingem Forest u sudaru sa Šefild Junajtedom.

SAUTEMPTON - LIVERPUL (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1,42

Sautempton je bio iznad proseka u prvim kolima druge polovine sezone. Ali čim se dokopao sredine tabele počeo je da gubi. Posle vrednih remija sa Mančester Sitijem i Junajtedom, ili spektakularne pobede nad Totenhemom, usledila je serija manje uspešnih rezultata. Sveci su bez pobede na četiri utakmice zaredom. Pobedili su samo jednom u poslednjih 11 susreta, a poslednji put su izgubili od Brentforda na strani (3:0). Liverpul je drugoplasiran, sa četiri boda i utakmicom manje od lidera Mančester Sitija. Liverpul je ove sezone sakupio 40 bodova na gostovanjima u Premijer ligi, izgubio je dva puta, a trenutno je posmatrajući sva takmičenja bez neuspeha na 16 duela. U poslednjem susretu okitio se trofejem FA kupa pošto je posle izvođenja penala bio bolji od Čelsija.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

NOTINGEM FOREST - ŠEFILD JUNAJTED (UTORAK, 20.45), KEC 2,30

Notingem Forest bliži je finalu plej-ofa za plasman u Premijer ligi, pošto je pobedi Šefild Junajted sa 2:1 u prvom polufinalnom sudaru. Šumari pune 23 godine čekaju na povratak u najviši rang i sada je u situaciji da mu je i remi dovoljan da bude na korak do Vemblija i duela sa Hadeersfildom vrednog promocije. Razlog za optimizam Notingema leži u odličnim izdanjima kod kuće gde Šumari nisu izgubili u Čempionšipu 10 puta zaredom, od čega su trijumfovali u devet navrata. Šefild Junajted ima mnogo svežije uspomene na Premijer ligu pošto je ispao prošle godine, kada je završio na poslednjem mestu. Tekuću sezonu završio je serijom od tri pobede, međutim, Oštrice su podbacile u prvom meču i sada ih čeka veoma težak zadatak.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track