BUDI I TI JEDAN OD SREĆNIKA KOJI PUTUJE U KATAR: Kladi se u Meridianu i učestvuj u sjajnom takmičenju koje te vodi na Mundijal!
Foto: Promo

BUDI I TI JEDAN OD SREĆNIKA KOJI PUTUJE U KATAR: Kladi se u Meridianu i učestvuj u sjajnom takmičenju koje te vodi na Mundijal!

Sport -

Uhvati poslednji voz - osvoji kartu za Mundijal u Kataru!

Znamo da je online kladjenje omiljena poslastica svih ljubitelja fudbala, ali isto tako znamo i da ponekad nemate sreće i da bi vam baš “legao” jedan bonus!

E pa, ne kaže se uzalud da je Meridian kuća najvećih bonusa! Naime, ova kladionica svim novoregistrovanim korisnicima donosi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 1.000 RSD i to BEZ USLOVA!

Možete ga iskoristiti za sastavljanje novog tiketa, nadamo se dobitnog, a možda vas baš on odvede na Svetsko prvenstvo u Kataru!

REGISTRUJ SE - PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

SIgurni smo da ste dobro upućeni u akciju koju sprovodi sportska kladionica Meridian i da baš vi možete biti među srećnim putnicima koji će bodriti reprezentaciju Srbije na Mundijalu!

Novi krug takmičenja je startovao, tako da ukoliko i vi želite da uskočite u ovo vrhunsko odmeravanje znanja i sreće, pravo je vreme da se već danas registrujete na sajtu meridianbet.rs i uplovite u do sada najjaču avanturu koja vam na kraju može obezbediti nezaboravno putovanje!

Više o promociji IGRAJ ZA KATAR: Počevši od 1. aprila igrači koji su registrovani na sajtu meridianbet.rs imaju priliku da se svakodnevno susreću sa zanimljivim izazovima iz sveta sporta i slot igara.

Ispostavilo se da je kombinacija sporta i slota – dobitna, pa tako igrači imaju priliku da svakog dana rešavaju lake zadatke, sakupljaju poene i na kraju osvoje vredne nagrade. Pored glavne koja obezbeđuje kompletan put na Svetsko prvenstvo, tu su i milionske nagrade!

meridian
foto: Promo

Podsetimo, Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje u novembru, a Meridianovi igrači će tako imati priliku da direktno sa tribina podrže Piksija i “orlove”. Nadamo se, da će pored ovog nezaboravnog iskustva svedočiti i istorijskom uspehu naše fudbalske reprezentacije.

REGISTRUJ SE - PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

Što se tiče promocije IGRAJ ZA KATAR, kompletan poredak možete pogledati na ovom linku, a sada je pravo vreme da vas pozovemo da se i vi, već danas, priključite ovom fantastičnom takmičenju – jer mesec jul je startovao, a vi imate novu šansu da osvojite put i kartu za Svetsko!

Podsećamo, Meridian je prva kladionica na našim prostorima koje je odlučila da svoje igrače vodi na Svetsko prvenstvo!

Budite i vi deo globalnog spektakla!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja