RAŠOVIĆ O EVENTUALNOJ SMENI: Videćemo šta će biti u narednim danima
Foto: Partizan.rs

Trener Partizana posle pobede nad Čukaričkim

RAŠOVIĆ O EVENTUALNOJ SMENI: Videćemo šta će biti u narednim danima

Fudbal -
Partizan je pobedio Čukarički s 1:0 i obezbedio jesenju titulu

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović ocenio je da su crno-beli današnjom pobedom nad Čukaričkim od 1:0 i osvajanjem jesenje titule pokazali da sami odlučuju o svojoj sudbini.

"Bilo nam je teško posle ispadanja iz Kupa, ali znao sam da će igrači da reaguju na pravi način. Odigrali smo dobro, iako znam da je moglo i bolje. Svi u klubu zaslužuju čestitke za jesenju titulu, nismo slučajno tu gde jesmo", rekao je Rašović.

On je pohvalio igru kapitena Saše Ilića i Darka Brašanca, strelca jedinog gola.

"Brašanac veoma dobro radi na treninzima. Žao mi je što i ranije nije dobio šansu - na njega ozbiljno računam. Takođe, Ilić je jos jednom pokazao koliko su mu važne titule, pobede i Partizan", rekao je Rašović.

On je dodao da će "sa veoma malom pažnjom" ispratiti meč Crvene zvezde i Vojvodine, koji je u toku.

"Rekao sam i pre meča sa Čukaričkim da sami odlučujemo o svojoj sudbini i eto, to smo pokazali i večeras", rekao je Rašović.

On je dodao da će igrači trenirati još nekoliko dana, a onda ih čeka pauza koja će trajati do 14. januara.

Na pitanje koliko je bio pod pritiskom s obzirom na priče o mogućoj smeni u slučaju poraza od Čukaričkog, Rašović je odgovorio:

"Videćemo šta će se desiti u narednim danima. Meni je svaka utakmica važna i tako ulazim u svaki meč", poručio je trener Partizana.

Trener Čukaričkog Vladan Milojević cestitao je Partizanu na jesenjoj tituli.

"Dobro smo igrali, dali smo sve od sebe, iako nije bilo mnogo šansi, Možda, da je Srnić iskoristio priliku u prvom poluvremenu, verovatno bi sve bilo drugačije. Ipak, novajlije smo u ligi i tek gradimo imidž", rekao je Milojević.

On je komentarišući polusezonu ocenio da je "ovde svaki meč postao borba za život i smrt".

"Ne vrti se sve u ligi oko Zvezde i Partizana, Nama je potrebno jako takmičenje. Stalno se priča o stvarima koje nemaju veze sa fudbalom. Nadam se da će u budućnosti akcenat bio na samoj igri", poručio je Milojević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track