U SUDIJSKOJ NADOKNADI: Totenhem posle velikog preokreta pobedio Sautempton

Premijer liga

U SUDIJSKOJ NADOKNADI: Totenhem posle velikog preokreta pobedio Sautempton

Fudbal -
Fudbaleri Totenhema savladali su u dramatičnom finišu, posle velikog preokreta, Sautempton sa 3:2 u 31. kolu Premijer lige

LONDON - Fudbaleri Totenhema savladali su u dramatičnom finišu, posle velikog preokreta, Sautempton sa 3:2 u 31. kolu Premijer lige.Totenhem je tako koliko-toliko ostao u trci za četvrto mesto na tabeli Premijer lige, koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona.Igrači Sautemptona šokirali su sve na stadionu "Vajt Hart Lejn" kada su golovima Rodrigeza u 19. i Adama Lalane u 26. minutu poveli sa 2:0.

"Pevci" su do kraja prvog poluvremena smanjili prednost gostiju, pošto je Erikson u 31. minutu savladao golmana Artura Boruca.Totenhem je u nastavku meča krenuo u potpunu ofanzivu, pa je već u 46. minutu bilo 2:2. Soldado je majstorski asistirao raspoloženom Erikosnu koji je bez problema ponovo zatresao mrežu Sautemptona.

Upornost igrača Totenhema krunisana je tek u sudijskoj nadoknadi vremena, briljantnim golom Gilfija Sigurdsona.Fudbaleri Stouk Sitija savladali su Aston Vilu rezultatom 4:1, u poslednjem meču 31. kola.Stouk je stigao do druge pobede u poslednje tri utakmice, a istakao se Piter Krauč koji je postigao gol i ubeležio asistenciju. Iako je Vila povela već u petom minutu golom Bentekea, Krauč je do 26. minuta kreirao preokret svoje ekipe. Prvo je u 22. minutu proigrao Odemvingija, da bi samo četiri minuta kasnije pogodio za 2:1.

Do kraja poluvremena N’Zonzi je povećao prednost Stouka, dok je Kameron u finišu meča postavio konačan rezultat.Ovo kolo Premijer lige obeležio je veliki broj golova, kao i debakl Arsenala i fantastičan pogodak Vejna Runija.Premijer liga, 31. koloSubota: Čelsi – Arsenal 6:0 Kardif – Liverpul 3:6 Everton – Svonsi 3:2 Hal – VBA 2:0 Mančester siti – Fulam 5:0 Njukasl – Kristal Palas 1:0 Norič – Sanderlend 2:0 Vest Hem – Mančester Junajted 0:2 NedeljaTotenhem – Sautempton 3:2 Aston Vila – Stouk 4:1Tabela: Čelsi 69 bodova, Liverpul 65, Mančester Siti 63, Arsenal 62, Totenhem 56 Everton 54, Mančester Junajted 51...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track