NE OTPUŠTAJTE MOJESA: Navijači Sitija zbijali šale na račun Junajteda
Foto: Tviter

Da komšiji crkne krava

NE OTPUŠTAJTE MOJESA: Navijači Sitija zbijali šale na račun Junajteda

Fudbal -
Posrtanja "Crvenih đavola" jedna su od najbitnijih tema, a za pojedine navijače Sitija važnija od meča koji su njihovi ljubimci igrali na "Etihadu" protiv Vest Bromviča

MANČESTER - Došlo je i to doba da navijači Sitija imaju više razloga za radost od navijača omraženog im Junajteda.

Posrtanja "Crvenih đavola" jedna su od najbitnijih tema na Ostrvu, a za pojedine navijače Sitija važnija od meča koji su njihovi ljubimci igrali na "Etihadu" protiv Vest Bromviča.

Iako "Građani" još uvek nisu izgubili sve šanse za osvajanje titule, deo njih je više pažnje posvetio dešavanjima u komšijskom dvorištu i najavi da bi koliko u narednih nekoliko dana trener Dejvid Mojes trebao da dobije otkaz. Tako je tokom utakmice osvanuo transparent sa natpisom: "Ne otpuštajte Mojesa".

Poruka je jasna, a šala na račun rivala u teškoj situaciji još jasnija.

Britanski mediji danas su objavili da će trener Mančester junajteda Dejvid Mojes bez sumnje dobiti otkaz pošto su vlasnici kluba, porodica Glejzer, izgubili strpljenje. Većina listova tvrdi da će Mojes dobiti otkaz, a među onima koji su to objavili je i Mark Ogden, novinar Dejli Telegrafa koji je prvi obelodanio vest da Aleks Ferguson odlazi u penziju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track