STOJANOVIĆ: Nedosuđen prekršaj i fantastičan volej Kojića doveo je do poraza

Reakcija

STOJANOVIĆ: Nedosuđen prekršaj i fantastičan volej Kojića doveo je do poraza

Fudbal -
Moramo da se saberemo, budemo mirni i da ne izgubimo koncept. Još smo tu gde jesmo, još četiri meča, idemo korak po korak do kraja, rekao je trener Zvezde

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović priznao je poraz, koji je usledio golom u 90. minutu, 146. večitog derbija sa Partizanom.

- Kada izgubiš u poslednjem minutu i promašiš dva penala, teško je naći reči, počeo je je trener Crvene zvezde.

- Čestitam Partizanu na pobedi. Moramo da se saberemo, budemo mirni i da ne izgubimo koncept. Još smo tu gde jesmo, još četiri meča, idemo korak po korak do kraja – rekao je Stojanović.

Zvezdin trener se osvrnuo na duel Dragana Mrđe sa defanzivcem na centru terena, koji je prethodio golu Kojića.- Nedosuđen prekršaj i fantastičan volej Kojića doveo je do ovoga. Partizan je ušao bolje u meč, imao par dobrih prilika, nismo se snašli, ali smo polako uspostavili ravnotežu. Imali smo sve pod kontrolom, nažalost, kod drugog gola i nedosuđeni prekršaj nad našim igračem – naveo je Stojanović.

Upitan da prokomentariše dva promašaja sa bele tačke, Stojanović je rekao:- Neverovatno da smo promašili dva penala, slabi smo u toj realizaciji. Vežbamo penale. Možda je psihološko breme na izvođačima. Treba naći snage za ostale utakmice - istakao je Stojanović.Na pitanje novinara iz Hrvatske kako komentariše političke poruke koje su se čule sa tribina i da li mislu da će politika odlučiti prvenstvo, Stojanović je rekao da ne želi da se bavi politikom, već da ga interesuje jedino sport.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track