UŽIVO BLOG: Van Persi: Pitanje je vremena kada ćemo zaigrati bolje
Foto: Reuters

Najnovije informacije iz sveta sporta

UŽIVO BLOG: Van Persi: Pitanje je vremena kada ćemo zaigrati bolje

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:45 - Inzagi: Milan će dobiti odlaskom BalotelijaTrener fudbalera Milana Filipo Inzagi izjavio da će odlaskom Marija Balotelija u Liverpul njegov tim poboljšati atmosferu u svlačionici. Baloteli je pre nekoliko dana prešao u Liverpul za 20 miliona evra. "Baloteli je odličan igrač. Njegovim odlaskom gubimo, ali i dobijamo. Verujem da će atmosfera sada da bude bolja i zdravija, a čitav tim će biti gladniji za uspehom nego sa njim" rekao je Inzagi.

23:31 - Mudrinski napustio Grojter FirtBivši napadač Crvene zvezde Ognjen Mudrinski sporazumno je raskinuo ugovor sa Grojter Firtom i postao je slobodan agent. Nemački mediji prednose da srpski špic nije zadovoljio ukuse uprave zeleno-belih i posle godinu dana napustio je klub. Mudrinski je za nemački tim potpisao prošlog leta, kada je došao iz Crvene zvezde i na 14 utakmica za Grojter Firt postigao je četiri gola.

23:20 - Van Persi: Pitanje je vremena kada ćemo zaigrati boljeFudbaler Mančester junajteda Robin van Persi rekao je da je samo pitanje vremena kada će ekipa s Old Traforda zaigrati mnogo bolje. Mančester nije dobro počeo novu sezonu u Premijer ligi, pošto je posle poraza od Svonsija prošle nedelje, danas je odigrao 1:1 sa Sanderlendom. "Svako ima veru i svi u ovom klubu veruju. Imamo velike igrače i samo je pitanje vremena kada će doći bodovi. Izgubili smo danas dva boda, a došli smo da pobedimo, ali nismo imali posed lopte, izgubili smo previše lopti, što nam je teško palo", rekao je Van Persi. U trećem kolu Premijer lige Mančester junajted gostuje Barnliju.

22:55 - Varela na pozajmici u Vest Bromvič AlbionuFudbaler Porta Silvestre Varela prešao je na jednogodišnju pozajmicu u Vest Bromvič Albion, saopštio je engleski premijerligaš. Varela je uspešno prošao medicinske preglede i postao deseto pojačanje VBA ove sezone. "Silvestre je iskusan fudbaler, igrao je za Porto i reprezentaciju. On je odlično pojačanje, poseduje snagu i brzinu i oduševljen sam jer ću imati takvog igrača u timu", rekao je menadžer Alan Irvajn. Varela je pre Porta igrao za Sporting iz Lisabona.

22:31 - Di Marija u Junajtedu za 90 miliona evra?Fudbalski klubovi Mančester junajted i Real dogovorili su transfer Anhela di Marija iz Madrida na Old Traford za 90 miliona evra. Junajted će Realu odmah platiti 75 miliona, a preostalih 15 u zavisnosti od učinka Argentinca u redovima "crvenih đavola". Di Marija je odbio ponude PSŽ-a i Monaka u korist Junajteda gde će godišnje zarađivati 8 miliona evra i nositi broj 7. Transfer bi trebalo da bude realizovan naredne nedelje.

Foto: AP
Foto: AP

22:00 - Večiti derbi omladinaca pripao fudbalerima PartizanaFudbaleri Partizana u omladinskoj konkurenciji savladali su u večitom derbiju Crvenu zvezdu rezultatom 3:1 (1:1). Meč je odigran na stadionu SC "Partizan Teleoptik" pred oko 1.000 gledalaca.Strelci za Partizan bili su Stefan Lukić u 6., Krajišnik u 59. i Šaponjić u 73. minutu. Za goste jedini pogodak postigao je Jovanović u 32.21:19 - Honved: Puškaševa desetka Del PjeruČelnici mađarskog Honveda potvrdili su da pregovaru sa legendarnim italijanskim napadačem Alesandrom Del Pjerom. Italijan je trenutno bez ugovora, pošto mu je istekao ugovor sa Sidnejom."Tačno je, pregovaramo oko 15-20 dana sa Stefanom, Alesandrovim bratom i agentom. Inače nismo u ekonomskoj mogućnosti da pregovaramo sa tako velikim imenima, ali se našem tehničkom sponzoru ideja odmah svidela", rekao je sportski direktor Honveda Fabio Kordela.On je rekao da će Del Pjeru ponuditi dres sa brojem 10. Desetka Honveda povučena pre mnogo godina, u čast najboljeg igrača svih vremena Mađarske Ferenca Puškaša, ali je porodica pokojnog centarfora izjavila da bi bila ponosna da Del Pjero ponese desetku.

20:50 - Federer: Zaboravio sam da gubimŠvajcarski teniser Rodžer Federer izjavio je da se mnogo bolje oseća pred ovosezonski US open u odnosu na prošlogodišnji turnir u Njujorku. "Prošle godine sam pokušavao sebe da ubedim da imam šansu za titulu, ali istovremeno sam osećao da mi je potrebna sreća u žrebu jer mi je bilo teško da dobijam igrače iz Top 5 ili Top 10. Samopouzdanje mi je brzo nestajalo jer se nisam dobro kretao. Zbog leđa sam se plašio da ne doživim novi peh, nije sve bilo jasno i jednostavno kao sada", kazao je Federer i dodao: "Ove godine sam odigrao mnogo dobrih mečeva – ne samo u Torontu i Sinsinatiju, već sam od prve nedelje igrao zaista lepo. Dolazim na turnir sa osećajem da znam kako je kada se osvoji turnir – onda se navikneš na to, samopouzdanje ti raste i jednostavno zaboraviš kako da izgubiš poen. Vratiš se u pobednički ritam i sve deluje jednostavno. Mislim da mogu da odigram sjajno".

20:25 - PSV nadigrao AjaksFudbaleri PSV Ajndhovena pobedili su Ajaks u gostima sa 3:1 u derbiju trećeg kola holandske Eredivizije. "Kopljanici" su na poluvremenu vodili golom El-Gazija, ali je Lucijano Narsing u nastavku postao heroj meča – prvo je u 52. minutu asistirao Memfisu Depaju za izjednačujući gol, da bi zatim i sam postigao pogodak za preokret u 63. minutu. Trijumf gostiju potvrdio je rezervista Jozefzon na četiri minuta do kraja meča. PSV sada ima maksimalni učinak iz prve tri runde i deli prvom mesto sa ekipom Cvolea, koja je savladala Vitese sa 2:1. NAC Breda i Tvente igrali su 1:1, Utreht je u Roterdamu iznenadio Fejenord sa 2:1, dok je Den Hag dobio Groningen sa 3:0.19:55 - Brazilci odabrali tim za SPSelektor Brazila Ruben Manjano saopštio je sastav tima za Svetsko prvenstvo, a predvode ga NBA asovi. Brazil će predstavljati: Giljerme Đovanoni, Tijago Spliter, Raul Neto, Marselo Uertas, Markinjos Vieira, Marselo Mačado, Leri Tejlor, Rafael Hetšimeir, Nene Ilario, Leandro Barbosa, Anderson Varežao, Aleks Garsija. Srbija će protiv Brazila igrati 3. septembra.19:31 - Remi Borusije i ŠtutgartaFudbaleri Borusije i Štutgarta igrali su bez pobednika, 1:1 u meču prvog kola Bundeslige. Gosti su poveli golom Maksima u 51. minutu, a izjednačio je Kramer u 90. Srpski fudbaler i član Štutgarta Filip Kostić ušao je u 79. minutu u igru umesto Maksima. Paderborn i Majnc igrali su 2:2. Golove za domaći tim postigli su Kačunga u 37. i Hunemajer u 87. Strelci za goste bili su Okazaki u 33. i Ja-Čeol u 94. Filip Đuričić igrao je za Majnc, ali je zamenjen u 83. minutu.

19:10 - Kadeti Srbije u četvrtfinalu EPMuška kadetska reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Letoniji, pošto je u prvom kolu druge faze takmičenja pobedila Hrvatsku rezultatom 68:61 (22:17, 14:14, 17:21, 15:9). Posle tri pobede u prvoj fazi takmičenja, mladi košarkaši Srbije su u drugu fazu preneli maksimalna četiri boda, pa su posle današnjeg uspeha osigurali jedno od prva četiri mesta u četvrtfinalnoj grupi. Izabranici selektora Vladimira Đokića nisu dobro počeli utakmicu protiv Hrvatske i posle četiri minuta gubili su sa 11:1, ali su onda zaigrali na vrhunskom nivou i serijom od 17:0 napravili su veliki preokret. Prednost od šest poena koju su tada napravili uspeli su da sačuvaju do kraja i da tako dva kola pre kraja obezbede plasman u završnicu.

18:55 - Jelača osma na mitingu u BirmingemuSrpska atletičarka Tatjana Jelača zauzela je osmo mesto u bacanju koplja na mitingu Dijamantske lige u Birmingemu. Vicešampionka Evrope nije bila ni blizu rezultata iz Ciriha. U četvrtoj seriji ostvarila je hitac od 53.73 metara, a prethodno je koplje bacala 51.29, 51.45 i 53.62 metara. "Stvari su mi stigle pola sata pre polaska na takmičenje. Nisam znala da li ću uopšte bacati. Nisam bila fokusirana i idalje sam iscrpljena i emotivno ispražnjena posle Ciriha. Sada slede pripreme do Maroka. Imam dovoljno vremena da se vratim u fokus", rekla je Jelača. Prvo mesto osvojila je Elizabet Glild iz Kanade rezultatom 64.49 metara, druga je bila Barbora Špotakova iz Češke (62.89), a treća Linda Štal iz Nemačke (62.75).

18:35 - Stanojević i Filipović u četvrtfinalu SPSrpski takmičari Miloš Stanojević i Ivana Filipović plasirali su se direktno u četvrtfinale skifa za lake veslače, odnosno skifa na Svetskom prvenstvu koje je danas počelo u Amsterdamu. Ženski dvojac Jovana Arsić, Iva Obradović i četverac bez kormilara Goran Jagar, Miloš Vasić, Nikola Stojić, Radoje Đerić veslaće repesaže za plasman u polufinale. U ponedeljak na stazi samo dubl skul Marko Marjanović, Aleksandar Filipović koji od 15,29 časova vesla kvalifikacije u ovoj disciplini.18:11 - Hamilton: Ne znam zašto me je Rozberg udarioVozač Mercedesa Luis Hamilton je rekao da Niko Rozberg ima veliku prednost, ali da će se žestoko boriti do kraja šampionata. "Nije dobro, to je 30 bodova i trebaće mi mnogo vremena da to stignem, ali znam da stvari mogu da se promene. Sada ova sezona izgleda dobro za Rozberga, njegovo vozilo retko kad staje. Mnoge stvari mi prolaze kroz glavu, možda ovo nije moja godina, ali imamo odličan bolid, odličan tim i nastavićemo da se borimo. Ko zna, možda će sreća preći na moju stranu. Ova situacija me podseća na školu, nastavnici će reći nešto, ali neće uraditi ništa. Sudije nisu uradile ništa i sada imam 30 bodova zaostatka i moraću da se saberem i u naredne dve trke da napadam kao lud. Ne znam zbog čega me je danas udario, ali siguran sam da će večeras srećan otići iz Belgije", rekao je Hamilton. 17:52 - Direktor Mercedesa: Rozberg je kriv za udesDirektor Mercedesa Toto Volf okrivio je Nika Rozberga za incident sa Luisom Hamiltonom u trci F1 za Veliku nagradu Belgije. Rozberg je u drugom krugu trke udario u Hamiltonov bolid i probušio mu levu prednju gumu. Britanac se nije oporavio od tog incidenta, pa je trku završio u 39. krugu, dok je Rozberg osvojio drugo mesto. Sudije su tokom trke saopštile da neće istraživati taj incident. "Ne treba da pokušavate da obilazite na stazi sa nožem u zubima u drugom krugu trke i tako oštetite oba bolida. Drugi krug duge trke, sudar dva vozača iste ekipe. To je potpuno neprihvatljivo. To je bio odlučujući trenutak u njihovoj borbi, ali i borbi Mercedesa. Luis je veoma uznemiren, ali ne možemo ništa da mu kažemo", rekao je Volf. 17:29 - Rikardo zadovoljan pobedom u BelgijiVozač Red Bula Danijel Rikardo rekao je da je zadovoljan zbog pobede u trci Formule jedan za Veliku nagradu Belgije. "Drugačije je kada dugo vodite u trci, radi se o tome da pokušavate da ostanete mirni i da sve držite pod kontrolom. Kada je Niko "ušao" znao sam da će biti brz, ali uspeo sam da zadržim tempo i ostanem ispred njega", rekao je Rikardo posle trke. Rikardo je pobedio u trci za Veliku nagradu Belgije i ostvario treću pobedu u sezoni i karijeri. "Kada vodite prva stvar na koju mislite je da se nadate da će sve biti u redu, da će vas mehanika poslužiti i da ćete stići do cilja. Naravno, kada ste prvi, ne možete da dočekate pobedničku zastavicu", dodao je Rikardo. Drugo mesto zauzeo je vozač Mercedesa Niko Rozberg. Vozač Vilijamsa Valteri Botas, koji je zauzeo treće mesto rekao je da njegova ekipa mora još da radi kako bi sustigla konkurente, ali da je na pravom putu.

17:18 - Pobede Troickog i PašanskogSrpski teniseri Viktor Troicki i Boris Pašanski plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za čelendžer u italijanskom Komu, koji se igra za nagradni fond od 35.000 evra. Troicki je u drugom kolu, za svega 37 minuta, pobedio Italijana Alesandra Petronea sa 6:0, 6:0, dok je Pašanski savladao Erika Krepaldija, takođe iz Italije, sa 6:3, 7:5. Ukoliko sutra pobede i u trećem kolu kvalifikacija, Troicki i Pašanski će se u glavnom žrebu pridružiti Iliji Bozoljcu.

17:00 - Hrvati i Slovenci saopštili konačan sastav igrača za SPSelektori hrvatske košarkaške reprezentaciju Jasmin Repeša i Slovenije Jure Zdovc saopštili su konačan spisak igrača za SP u Španiji. Hrvatsku će predvoditi: Roko-Leni Ukić, Oliver Lafajet, Krunoslav Simon, Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Luka Babić, Damjan Rudež, Dario Šarić, Damir Markota, Luka Žorić, Ante Tomić, Lukša Andrić. U timu Slovenije biće: Jure Blažič, Jaka Blažič, Goran Dragić, Zoran Dragić, Jaka Klobučar, Domen Lorbek, Edo Murić, Alen Omić, Klemen Prepelič, Uroš Slokar, Miha Zupan, Aleksej Nikolić.16:35 - Bolt oborio svetski rekord na 100 metara u dvoraniAtletičar sa Jamajke Jusein Bolt oborio je svetski rekord u dvorani na 100 metara. On je u Poljskoj na Memorijalu Skolimovska 100 metara istrčao za 9,98 sekundi. Dosadašnji rekord u ovoj disciplini držao je Frenki Frederiks (10,05).

http://www.youtube.com/watch?v=WthurYPjI64
16:20 - Ubedljiva pobeda Totenhema

15:59 - Slab plasman srpskih šahista na SP studenataSrpski šahisti nisu ostvarili dobar plasman na Svetskom studentskom prvenstvu u poljskim Katovicama. Miloš Stanković bio je 19. sa pet poena iz devet partija, a intermajstor Marko Nenezić zauzeo je 23. mesto sa 4,5 poena. U ženskoj konkurenciji, intermajstor Jovana Erić je zauzela 19. mesto sa četiri osvojena poena, takođe iz devet partija. Svetski prvaci su velemajstor Sanan Sjugirov iz Rusije i ženski intermajstor Klaudija Kulon iz Poljske. Učestvovalo je 46 šahista iz 18 zemalja, odnosno 26 sahistkinja iz 12 država. Igrano je devet kola po Švajcarskom sistemu.

15:39 - Živojinović, Rašović i Mandić u idealnom timu FINA kupaVaterpolo reprezentativac Srbije Stefan Živojinović proglašen je za najboljeg golmana na FINA kupu u Kazahstanu. Pored Živojinovića, novinarski žiri je u idealnu postavu turnira izabrao srpske reprezentativce Strahinju Rašovića i Dušana Mandića, Danijela Vargu iz Mađarske, kao i tri igrača SAD Mana, Smita i Bonanija. MVP turnira je Danijel Varga, dok je Bonani sa 13 golova najbolji strelac FINA kupa. 15:18 - Ratković i Milošević omladinski prvaci Srbije u šahuMiloje Ratković iz Pančeva i Jovana Milošević iz Beograda novi su omladinski prvaci Srbije u šahu posle državnog prvenstva završenog u Beogradu. Ratković je osvojio 8,5 poena iz 11 partija. Drugi je bio Vladimir Luković iz Beograda sa pola poena manje, a treći Milan Zajić iz Trstenika sa 7,5 poena. Milošević je sakupila sedam poena iz devet partija, pola poena više od prošlogodišnje prvakinje Mile Žarković iz Beograda i Marine Gajčin iz Apatina.

14:51 - Nejmar propušta utakmicu sa ElčeomFudbaler Barselone Nejmar propustiće večerašnju utakmicu protiv Elčea u prvom kolu španskog prvenstva, ali će se u ekipu vratiti Pedro Rodriges. Kako se navodi u današnjem saopštenju Barselone, Nejmar se dobro oporavlja od povrede zgloba, ali će ipak propustiti utakmicu protiv Elčea (21), kojom katalonski klub počinje prvenstvo. On se povredio u četvrtak tokom treninga. Osim Brazilca, povređeni su Tomas Vermalen i Adrijano, a suspendovan je Đerar Pike. Pedro se oporavio od povrede i lekari su mu dozvolili da konkuriše za mesto u prvom timu, dodaje se u saopštenju.14:18 - Ančeloti: Di Marija se pozdravio sa igračima i odlaziTrener Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je danas da fudbaler te ekipe Anhel Di Marija napušta klub. Ančeloti nije želeo da otkrije gde će Di Marija nastaviti karijeru, a mediji spekulišu da će argentinski reprezentativac preći u Mančester junajted."Di Marija danas nije trenirao sa ekipom, došao je da se pozdravi sa sa igračima i ljudima u klubu. Zahvalni smo mu na svemu što je uradio za klub. Još nije zvanično, ali transfer će uskoro biti realizovan", rekao je Ančeloti, preneli su španski mediji.Di Marija (26) je poslednje četiri godine igrao za Real, sa kojim je, između ostalog, prošle sezone osvojio Ligu šampiona. Ančeloti je istakao da fudbaler sredine terena Sami Kedira neće napustiti Santjago Bernabeu.13:54 - Ubijen fudbaler u AlžiruKamerunski fudbaler Albert Ebuse preminuo je pošto su ga navijači pogodili tvrdim predmetom na utakmici alžirske lige protiv USM Alžera. Lokalni mediji navode da je Ebuse, koji igra za JS Kabili, pogođen na kraju utakmice u kojoj je njegov tim poražen sa 2:1.

13:27 - Abubakar novi član PortaFudbalski klub Porto saopštio je danas da je novi član portugalskog kluba doskorašnji igrač Lorijena Vinsent Abubakar. Porto će za transfer kamerunskog napadača izdvojiti tri miliona evra, a Abubakar je potpisao četvorogodišnji ugovor. Zanimljivo je da će Porto imati samo 30 odsto prava na njega, što je takođe bio slučaj iz vremena kada su Radamel Falkao i Hulk igrali za "zmajeve". Abubakar je prošle sezone u dresu francuskog kluba postigao 17 golova na 38 utakmica. Za reprezentaciju Kameruna odigrao je 27 mečeva i postigao dva gola.

13:04 - Srbija savladala Mađarsku i osvojila FINA kupVaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na FINA kupu u Kazahstanu, pošto je danas u finalu pobedila selekciju Mađarske posle penala sa 11:9 (1:2, 3:3, 1:1, 2:1 , 4:2). OPŠIRNIJE OVDE

12:25 - Milinković zauzeo četvrto mesto u NandžinuSrpski kajakaš Bojan Milinković zauzeo je četvrto mesto mesto u jednosedu na Olimpijskim igrama mladih u Nandžinu. On je u trci za bronzu izveslao deonicu za 1:41.951, ali je brži od njega bio Rus Vladislav Olejnikov. Milinković je pre ove, vozio i polufinalnu trku protiv Mađara Milana Mozgija, ali vreme od 1:36.270 nije bilo dovoljno za plasman u finale."Generalno mogu da kažem da sam zadovoljan plasmanom, dao sam sve od sebe i verujem da će sledeći put će biti još bolje. Uslovi su bili malo nerealni, imao sam vetar u prsa što mi je dodatno otežavalo. Čestitam pobedniku na odličnoj trci", rekao je Milinković posle trke za bronzanu medalju.Trener Uroš Pavlović rekao je da je četvrto mesto nešto najgore što može da se desi jednom sportisti."Ipak, svesni smo da samim tim što su ovo Olimpijske igre, ovaj rezultat je odličan. Konkurencija je bila veoma jaka, momci iz svih zemalja koji čine sam vrh kajaka su došli, takmičenje je bilo jako kvalitetno i veoma smo zadovoljni“, rekao je trener Uroš Pavlović.

11:53 - Plivači neuspešni u polufinaluNiko od srpskih plivača koji su danas nastupali nije se plasirao u finale Evropskog prvenstva u plivanju, koje se održava u Berlinu.Katarina Simonović je u diciplini 400 metara slobodno sa vremenom od 4:20.09 minuta ostvarila treće mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi, pa je u ukupnom plasmanu zauzela 21. mesto.Na 400 metara mešovito Bogdan Knežević je zauzeo četvrto mesto u svojoj grupi, a ukupno je imao 25. vreme.Muška štafeta na 400 metara mešovito u sastavu Petar Petrović, Čaba Silađi, Ivan Lenđer i Radovan Siljevski postavila je novi nacionalni rekord u vremenu od 3:39.33 minuta, ali im je plasman u finale izmakao za 13 stotinki, pa su završili na devetom mestu.Ženska štafeta u sastavu Andrea Basaraba, Miroslava Najdanovski, Jovana i Katarina Simonović je na istoj deonici ostvarila poslednje vreme.

11:28 - Ugo Ukah četiri godine u ČukaričkomNovi fudbaler Čukaričkog Ugo Ukah rekao je danas da je napravio dobar izbor dolaskom u beogradski klub i da će nastojati da pomogne mlađim igračima da napreduju."Vlasnik Dragan Obradović je ostavio izuzetan utisak na mene i smatram da je ovo dobar izbor i kvalitetno rešenje. Uvideo sam da je Čukarički veoma kvalitetan tim, spoj mladosti i iskustva i nastojaću da pomognem mlađima da napreduju, a sa starijima da budem temelj kluba", rekao je Ukah na promociji na Banovom brdu. Reprezentativac Nigerije ima 30 godina, sa Čukaričkim je potpisao dvogodišnji ugovor, a nosiće dres sa brojem pet.Ukah je naveo da se vrlo brzo dogovorio sa Čukaričkim, koji su mu preporučili srpski fudbaleri koji su nastupali sa njim u poljskom šampionatu.Sportski direktor Vlado Borozan kazao je da je Čukarički dovođenjem Ukaha ispunio sve planove u letnjem prelaznom roku."On je igrač koga smo želeli i tražili jer ima sve karakteristike koje je zahtevao trener Vladan Milojević da upotpuni tim i dođe do novih ciljeva koje smo postavili u prvenstvu. Siguran sam da će nam puno pomoći svojim mentalitetom i iskustvom", kazao je Borozan.Ukah je igrao u Parmi, Kvins Park Rendžersu, a u Poljskoj je odigrao oko 200 utakmica.

10:44 - Inzagi: Milan pokazao da može mnogoTrener fudbalera Milana Filipo Inzagi bio je zadovoljan posle osvajanja tradicionalnog turnira pod nazivom Tim trofej i dodao da njegov tim konstantno napreduje. Milan je zauzeo prvo mesto na turniru pošto je minimalnim rezultatom pobedio aktuelnog šampiona Juventus, kao i Sasuolo sa 2:0."Veoma sam srećan kako su moji igrači odigrali, ali i zbog odnosa prema obavezama. Igrali smo snažno protiv Juventusa, iako smo igrali na kontre bili smo blizu postizanja drugog gola. Zadovoljan sam jer tim pokazuje da raste i znam da je za to potrebno vreme. Ovaj tim može još dosta toga da pokaže", rekao je Inzagi za Sport Medijaset.

10:15 - Lipi veruje u KonteaNekadašnji selektor reprezentacije Italije Marćelo Lipi rekao je danas da je postavljanje Antonija Kontea na to mesto pravi izbor i dodao da će nacionalni tim imati još bolje rezultate u budućnosti."Vreme će pokazati da li će Konte biti uspešan, ja verujem da hoće. Nadam se da će nastaviti niz neverovatnih rezultata koje je imao sa torinskim timom. Italija ima mlad i talentovan tim, a Konte će još više unaprediti igru", rekao je Lipi za Gazetu delo Sport.

PREGLED SPORTSKIH DOGAĐAJA KOJI SU OBELEŽILI PRETHODNI DAN MOŽETE VIDETI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track