Najnovije vesti

RIO FERDINAND: Teri je najveći idiot!
Foto: Rojters

Hit otkriveni detalji autobiografije

RIO FERDINAND: Teri je najveći idiot!

Fudbal
Fudbaler Kvins park rendžersa priznao je da ne govori s bivšim saigračem iz nacionalnog tima i kapitenom Čelsija

Bivši reprezentativac Engleske Rio Ferdinand priznao je u svojoj knjizi da ne govori s doskorašnjim kolegom iz nacionalnog tima Džonom Terijem jer ga smatra rasistom i idiotom, nakon što je kapiten Čelsija na rasnoj osnovi izvređao njegovog brata Antoana.

Javnost na Ostrvu s velikom pažnjom očekuje objavljivanje autobiografije Rija Ferdinanda, a pojedini mediji ekskluzivno otkrivaju detalje iz knjige. Bivši štoper Mančester junajteda detaljno je opisao razloge za raskid prijateljstva s Terijem 2011. godine, kad je fudbaler Čelsija na meču sa KPR nazvao Riovog brata Antoana „crnom p...om“.

Džon nas je sve lagao

- Izdao nas je i nikad se nije izvinio. Za mene će Džon Teri uvek biti najveći idiot. Umesto da kaže da je to izgovorio u žaru borbe i da nije nameravao da uvredi Antoana na rasnoj osnovi, on je lagao da se ništa nije desilo. Mi godinama ne razgovaramo. Porodica je prošla kroz pakao, nalazili smo metke u sandučetu, a mojoj mami su razbijani prozori na kući - tvrdi Ferdinand u autobiografiji.

 

Kol je izdajnik!

Defanzivac KPR obelodanio je i da ne razgovara sa Ešlijem Kolom, koga je ne tako davno smatrao jednim od najboljih prijatelja među fudbalerima. Međutim, Rio nije mogao da oprosti kolegi iz reprezentacije Engleske što je na suđenju svedočio u korist Terija.

- Odrasli smo zajedno, bili smo veliki prijatelji, ali je na kraju pokazao kakav je čovek. Išao je da lažno svedoči u korist Terija na sudu. Kada me je Antoan zvao da mi kaže da je Ešli to učinio, mislio sam da ću umreti od tuge - dodaje Ferdinand.

(P. P.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...