Prisluškuju Markovića!

Špijunaža

Prisluškuju Markovića!

Fudbal -
Pomoćnika Avrama Granta Marka Balbula zanimalo o čemu je posle jučerašnjeg treninga s novinarima pričao mladi napadač Partizana

Ko Ilija Čvorović!Asistent izraelskog stručnjaka Avrama Granta u Partizanu Marko Balbul zatražio je da mu se prevede sve što je Lazar Marković nakon jučerašnjeg jutarnjeg treninga izjavio okupljenim novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.Pomoćni trener crno-belih bio je uz predstavnike medija dok su uzimali izjavu, a potom se kod klupskog portparola Nenada Danilovića interesovao o čemu je pričao mladi napadač.Praksa da se prati šta igrači pričaju i da se kontrolišu njihove izjave do sada nije bila zastupljena u Partizanu, ali očigledno se s dolaskom Avrama Granta i to promenilo. Mada, možda to nema veze s Izraelcem, već su se čelnici aktuelnog šampiona uplašili da ne dođe do situacije kao posle utakmice s Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa, kada su pojedini igrači izjavljivali jedno, a potpredsednik kluba Mile Jovičić nešto sasvim drugo.- Balbul je stajao pored nas i pitao me je o čemu su novinari razgovarali s Markovićem. Pitao sam ga da li želi da uzmem diktafon i prevedem mu šta je Lazar tačno rekao, a on mi je poručio da nema potrebe - kaže Danilović.

Grant zvao OstojićaTrener Partizana Avram Grant tokom priprema je sve vreme na raspolaganju imao mladog Miloša Ostojića, ali odlučio je da ga ne licencira za prolećni deo sezone. Međutim, nakon pet kola drugog dela sezone Izraelac je odlučio da prekomanduje kapitena Teleoptika, verovatno nezadovoljan radom Brazilca Andersona Markesa. Sada samo ostaje pitanje zašto je šefu stručnog štaba crno-belih trebalo toliko vremena da stekne uvid u kvalitete ekipe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track