Baloteli pobegao nepovređen u sudaru

Nestašni dečak

Baloteli pobegao nepovređen u sudaru

Fudbal -
Policija je saopštila da u sudaru dva automobila niko nije povređen, a posle uviđaja utvrđeno je da Baloteli, koji je vozio Bentli, nije krivac za incident. Kontroverzni italijanski fudbaler se po ko zna koji put našao u centru pažnje zbog prekršaja na i van terena,

LONDON - Napadač engleskog premijerligaša Mančester Sitija Mario Baloteli pobegao je nepovređen nakon što je u četvrtak popodne bio učesnik saobraćajnog udesa u centru Mančestera, preneli su ostrvski mediji.

Policija je saopštila da u sudaru dva automobila niko nije povređen, a posle uviđaja utvrđeno je da Baloteli, koji je vozio Bentli, nije krivac za incident. Kontroverzni italijanski fudbaler se po ko zna koji put našao u centru pažnje zbog prekršaja na i van terena, otkako je stigao u Englesku 2010. godine.

Ove nedelje je priznao aferu sa ženom koja je spavala s napadačem Mančester Junajteda Vejnom Runijem dok je njegova supruga bila trudna.

"Mario je mlad i impulsivan fudbaler i kao takav je laka meta za tabloide i ljude koji žele da imaju korsti od afera. U poslednje vreme na njega se vrši prava hajka, a posebno ga ciljaju žene u nastojanju da zarade novac, direktno ili prodajom priča za novine", izjavio je Balotelijev agent Mino Rajola.

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini ranije je naveo da "svaki put kada Mario nešto uradi to izgleda kao rat".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track