KURIR OTKRIVA PLATE FUDBALERA PARTIZANA: Lazović najplaćeniji, Škuletiću ni 100.000 evra

Crno-beli na godišnjem nivou za plate izdvadaju 2,25 miliona evra

KURIR OTKRIVA PLATE FUDBALERA PARTIZANA: Lazović najplaćeniji, Škuletiću ni 100.000 evra

Fudbal -
To su velika primanja za naše uslove, biće reči o tome narednih dana, kaže Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih

Jedna od najvećih tajni u srpskom sportu su plate fudbalera! Kurir je od bivšeg člana uprave dobio u posed ekskluzivne podatke o primanjima svih igrača Partizana za tekuću sezonu.Za plate igrača u sezoni 2014/15. crno-beli će izdvojiti tačno 2,2 miliona evra. Odmah u startu postaje simptomatično što su rukovodioci Partizana u prethodnom periodu pričali da je za normalno funkcionisanje kluba godišnje neophodno oko 12 miliona evra! Dakle, manje od 20 odsto budžeta odlazi na primanja igrača. Ostatak?!Na vrhu piramide po zaradama nalazi se Danko Lazović, kome sleduje 200.000 evra za sezonu, odmah iza njega sa 20.000 manje je Saša Ilić, kapiten crno-belih.

Klinci kao ŠkuletićPosebno je zanimljiv podatak da je najbolji i najvredniji fudbaler tima iz Humske daleko iza najplaćenijih igrača! Naime, Petar Škuletić nije dobacio ni do šestocifrenog iznosa u evrima. Odlični napadač prima 96.000 evra, baš kao i klinci - Panić i Živković.Sledi isplata- Znam o kojem papiru govorite. Iznet je na skupštini kluba. To jesu velika primanja za naše uslove, biće reči i o tome, polako, tu smo tek nekoliko dana. Igračima kasne tri i po plate, plan nam je da do kraja januara bude izmiren kompletan dug prema njima - kaže Miloš Vazura, novi generalni direktor kluba.

Lepa vestRADNICI DOBIJAJU DVE PLATENovi rukovodioci Partizana po dobijanju izveštaja revizorske kuće imaće uvid u finansijsko stanje u klubu.- Kad sve bude prečešljano, znaćemo koliko je stvarno zaduženje kluba - rekao je Vazura.Zaposleni u Partizanu konačno su dobili lepe vesti od uprave kluba:- Do Nove godine će dobiti jednu platu, a do Božića drugu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track