(VIDEO) BLAMAŽA: Murinjo drugi put u karijeri primio pet golova
Foto: AP

Čelsi ispustio prednost na tabeli

(VIDEO) BLAMAŽA: Murinjo drugi put u karijeri primio pet golova

Fudbal -
Čelsi i Siti, koji je danas pobedio Sanderlend sa 3:2, imaju po 46 bodova i identični gol učinak: 44 postignuta i 19 primljenih. Pošto su ekipe do sada igrale samo jedan meč, koji se završio 1:1

BEOGRAD - Fudbaleri Čelsija ispustili su danas svu bodovnu prednost u odnosu na Mančester siti, ali su posle poraza od Totenhema od 5:3 zadržali prvo mesto zahvaljujući svom imenu.

Čelsi i Siti, koji je danas pobedio Sanderlend sa 3:2, imaju po 46 bodova i identični gol učinak: 44 postignuta i 19 primljenih. Pošto su ekipe do sada igrale samo jedan meč, koji se završio 1:1.

Čelsi je trenutno prvi po abecednom redu. Čelsi je poveo golom Dijega Koste u 18. minutu, ali je Totenhem preokrenuo do kraja poluvremena, golovima Harija Kejna u 30. i Danija Rouza u 44. minutu, da bi u nadoknadi prvog dela došao do 3:1.

Čelsi ni u drugom poluvremenu nije ličio na tim koji je do sada harao Premijer ligom, tako da je Kejn u 52. minutu postigao svoj drugi gol, za ubedljivih 4:1. Gosti su smanjili prednost kada je Eden Azar, posle duplog pasa sa Seskom Fabregasom, dao gol za 4:2 u 61. minutu. Svaka neizvesnost otklonjena je u 78. minutu, kada je Kejn pronašao Nasera Čadlija u šesnaestercu, a ovaj je lako dao gol za 5:2. Čelsi je uspeo samo da ublaži poraz u 87. minutu golom Džona Terija.

Totenhem je sada došao na peto mesto sa 34 boda, jednim više od Arsenala, koji je danas izgubio od Sautemptona 2:0. Sveci su četvrti sa 36 bodova.

Murinjo do sada samo jednom doživeo da njegov tim primi pet golova, 2010. godine u El Klasiku protiv Barselone.

Diego Costa Gooal (0:1) Tottenham vs Chelsea 01... by livegoals1

Kane Gooal (1:1) Tottenham vs Chelsea 01/01/15... by livegoals1

Harry Kane Amazing Goal Tottenham vs Chelsea 4-1 by Sportvideos

Danny Rose Goal Tottenham 2 - 1 Chelsea 01/01... by LiveGoalsforyou

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track