ŠIRI MRŽNJU: Šaćiri provocira Nemanju Vidića!
Foto: Beta Ap

Novajlija u Interu

ŠIRI MRŽNJU: Šaćiri provocira Nemanju Vidića!

Fudbal -
Momak iz Gnjilana, poznat po salutiranju hrvatskim generalima, slikao se sa zastavom tzv. države Kosovo na dlanu

Fudbaler koji koristi profesiju da širi ustaške i velikoalbanske ideje biće saigrač Nemanje Vidića i Zdravka Kuzmanovića u Interu. Poznati provokator Džerdan Šaćiri pokazao je da će provocirati srpske fudbalere jer se slikao sa zastavom tzv. države Kosovo na dlanu.

Kompleksaš... Šaćiri
Kompleksaš... Šaćiri

Ortak s HrvatomAtmosfera u svlačionici „nero-azura“ mogla bi do bude dovedena do usijanja jer je stigao „obeležen“ igrač. Naime, dok je igrao za Bajern, Šaćiriju nije bilo strano da velike pobede u Minhenu proslavlja sa kosovskom zastavom. U koordinaciji za Mandžukićem, za vreme utakmice Bajerna salutirao je hrvatskim generalima?! Taj potez naišao je na osudu nemačke javnosti, ali je izostala kazna Bundeslige jer navodno nisu imali dovoljno dokaza.

Zna kako sa usijanim glavama... Nemanja Vidić
Zna kako sa usijanim glavama... Nemanja Vidić

Dva SrbinaPostavlja se pitanje da li reprezentativac Švajcarske planira da nastavi sa takvim ponašanjem i u klubu gde će deliti svlačionicu sa srpskim fudbalerima. Pored Nemanje Vidića, član Intera je i Zdravko Kuzmanović, reprezentativac naše zemlje. Valjda Šaćiriju neće ponovo pasti na pamet da salutira ili maše kosovskom zastavom.

Povratak u timNEMANJA IGRA PROTIV ĐENOVEIskusni defanzivac Intera vraća se u tim na nedeljnoj utakmici protiv Đenove. Razlog povratka Nemanje Vidića na teren leži u suspenziji zbog kartona Ranokije i Žezusa. Inače, poslednji meč u startnoj postavi srpski štoper odigrao je u novembru prošle godine. Od tada mečeve je uglavnom gledao sa klupe za rezervne igrače. Pričalo se da će napustiti Inter, ali ne bi trebalo zaboraviti da Vidić ima trogodišnji ugovor sa klubom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track