(VIDEO) TRAKA DOBILA NOVOG VLASNIKA: Rajković je kapiten Zvezde
Foto: Crvenazvezdafk.com

Lalatović izabrao

(VIDEO) TRAKA DOBILA NOVOG VLASNIKA: Rajković je kapiten Zvezde

Fudbal -
Rajković je u odsustvu povređenog Aleksandra Lukovića predvodio ekipu protiv Bate Borisova, umesto Darka Lazovića, kome je ta uloga oduzeta zbog sukoba sa upravom kluba oko finansijskih detalja

ANTALIJA - Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je večeras da će kapitensku traku u prolećnom delu sezone nositi golman Predrag Rajković.

Rajković je u odsustvu povređenog Aleksandra Lukovića predvodio ekipu protiv Bate Borisova, umesto Darka Lazovića, kome je ta uloga oduzeta zbog sukoba sa upravom kluba oko finansijskih detalja.

"Rajković će biti kapiten Crvene zvezde na proleće. On je budućnost kluba, neko na koga ozbiljno računamo da u narednih par godina bude u klubu, najbolji je mladi golman u Srbiji, u Evropi, reprezentativac je, i mislim da sam doneo pravu odluku i da sam izabrao pravog kapitena", rekao je Lalatović za klupski sajt.

Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com

On je dodao da je zadovoljan učinkom ekipe na pripremama u Turskoj, posebno zbog prikazane igre u pobedi protiv Bate Borisova od 2:1.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu, meni je od rezultata bitnije kako igrači trče, kako se kreću i kako ispunjavaju zahteve koje postavim pred njih. Veoma sam zadovoljan kako su danas odigrali i čestitam im na pobedi. Jako sam zadovljan kako su odradili pripreme, idemo zadovoljni za Beograd, i nadamo se da ćemo ovako igrati i na proleće", zaključio je Lalatović.

Fudbaleri Crvene zvezde zaostaju šest bodova za vodećim Partizanom, a u prvom meču prolećnog dela sezone u Superligi Srbije 23. februara gostuju niškom Radničkom.

http://www.youtube.com/watch?v=55jXW06ycPI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track