TUČA: Rajo Božović udario Žarka Zečevića?
Foto: Damir Dervišagić, Saša Pavlić

Fizički obračun dvojice fudbalskih radnika

TUČA: Rajo Božović udario Žarka Zečevića?

Fudbal -
Žestoko neposredno uoči meča Partizana i Mladosti poznati menadžer napao bivšeg genseka crno-belih

Poznati fudbalski menadžer Radojica Božović šutnuo je nedavno bivšeg generalnog sekretara Partizana Žarka Zečevića, a incident su sprečili njihovi prijatelji!

- Zečević je u društvu prijatelja ušao u lokal i video Božovića kako sedi i telefonira. Prišao mu je i pozdravio ga, a ovaj mu je poručio da se skloni. Zeka je upitao u čemu je problem, na šta ga je Rajo šutnuo. Obratio se tada Zečevićevom prijatelju i poručio mu: „Skloni mi ga s očiju!“ Tada su ih razdvojili - priča izvor Kurira.Negiraju sukobNi jedan ni drugi akter pomenutog sukoba nisu želeli da potvrde za naš list kako je do incidenta došlo, ali je zanimljivo da su dali dve potpuno suprotne izjave, koje indirektno potvrđuju naša saznanja.- Kakav incident s Rajom Božovićem? Imate potpuno pogrešnu informaciju. Nas dvojica smo u korektnim, čak drugarskim odnosima, i neko je iskonstruisao tu priču jer uvek ima onih koji hoće da ubace minu između dobrih prijatelja - rekao je Zečević, dok je Božović istakao:Problem evidentan- Evo, smejem se. Napišite slobodno da uopšte ne poznajem tog čoveka, niti sam ga ikada poznavao. Nisam prijatelj s njim i ne znam ništa o tom incidentu.Dakle, iz svega navedenog više je nego jasno da između Zečevića i Božovića postoji određeni problem, a prema saznanjima Kurira, sukob je eskalirao u jednom restoranu nadomak stadiona u Humskoj neposredno pred početak utakmice crno-belih i Mladosti iz Lučana.

Zoran Milinković
Zoran Milinković

Superliga prvo od pet finala crno-belih u ovoj sezoniPARTIZAN DOČEKUJE SPARTAKDa bi posle godinu dana pauze vratili šampionski pehar u Humsku, fudbalerima Partizana je potrebno sedam bodova iz naredna četiri meča, pa crno-beli današnjom pobedom nad Spartakom žele da se još više približe ostvarivanju tog cilja.Na tom putu biće lišeni usluga kapitena Saše Ilića, koji ima stomačnih tegoba, ali se u tim vraća Miroslav Vučićević, mada ga trener Zoran Milinković neće odmah gurnuti u startnu postavu.- Pauzirao je dugo i neće početi meč, ali nam je drago što se vratio. Videćemo kako se rezultat bude odvijao, pa ćemo mu u slučaju pozitivnog razvoja događaja dati priliku da zaigra jer je to jedini način da ga spremimo za narednu sezonu budući da do kraja lige nemamo vremena za kontrolne mečeve. S druge strane, Saša Ilić dugo već ima problema sa stomakom i biće na klupi, spreman da uskoči - kaže Milinković i nastavlja:- Spartak je ozbiljan tim, ali mi se borimo za titulu. Momci su svesni situacije u kojoj se nalazimo i spremni su da se za korak približe osvajanju pehara. To je najvažnije, tek posle ćemo razmišljati i o finalu Kupa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track