EVO PRILIKE: Starlete u rijalitiju, orlovi napokon mogu da pobede!
Foto: Dado

Fudbaleri u miru počeli pripreme za Dansku

EVO PRILIKE: Starlete u rijalitiju, orlovi napokon mogu da pobede!

Fudbal -
Izabranici Radovana Ćurčića pred odlučujući meč protiv Danske neće razmišljati o zavodnicama

Reprezentativci Srbije imaju velike šanse da 13. juna u Kopenhagenu konačno ostvare prvi trijumf u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i pobede selekciju Danske pošto su naše najpoznatije starlete trenutno zauzete učešćem u rijaliti-programima!

Javnost je odavno upoznata sa činjenicom da svakom okupljanju i pripremama reprezentativaca uglavnom prisustvuju zgodne manekenke, pevačice, starlete, što je bio jedan od razloga da „orlovi“ budu nespremni za okršaje na fudbalskom terenu.Kako je nedavno sama tvrdila, Nataša Šavija bi mogla da bude selektor s obzirom na broj reprezentativaca s kojima je bila u šemi. Učesnica rijalitija „Parovi“ izjavila je da je bila u krevetu sa Zoranom Tošićem, Miralemom Sulejmanijem, Ademom Ljajićem i još nekolicinom, a ni njenim koleginicama iz ovog šoua Mimi Oro, Ružici Veljković i Tijani Ajfon nije strano zabavljanje s reprezentativcima Srbije.

Engleska limuzina... Aleksandar Kolarov
Engleska limuzina... Aleksandar Kolarov

Još jedna zavodnica srpskih fudbalera Soraja Vučelić baš uoči okupljanja „orlova“ ušla je u slovenački „Veliki brat“, tako da će pripreme za Dansku proći i bez nje. Ono što je obeležilo okupljanje fudbalera Srbije jesu skupoceni automobili u kojima su se naši reprezentativci pojavili u Staroj Pazovi. Kolarov je provozao „bentli“, dok je Filipa Kostića do saigrača dovezla besna „mečka“.

Snima seSAD SU ZAUZETESoraja Vučelić - slovenački Veliki bratNataša Šavija - ParoviMimi Oro - ParoviTijana Ajfon - ParoviRužica Veljković - Parovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track