IBRAHIMOVIĆ JE GLAVNA ZVEZDA: Evo kako bi mogao da izgleda Mihajlovićev Milan
Foto: AP

Promene na svim nivoima

IBRAHIMOVIĆ JE GLAVNA ZVEZDA: Evo kako bi mogao da izgleda Mihajlovićev Milan

Fudbal -
Srpski trener će morati da zameni gotovo dve trećine sastava

Siniša Mihajlović već pravi planove za stvaranje novog i jačeg Milana.

Srpski fudbalski trener će rasčistiti stvari unutar ekipe, a izgleda da je Milan rešen da uloži veći novac kako bi stvorio ozbiljan tim.

Naš trener traži novog komandanta odbrane, pošto bi Rami mogao u Lion, Aleks se navodno vraća u Brazil, mesta neće biti za Zakarda, verovatno i Meksesa kojem je ugovor istekao. Ni Zapata i Boketi neće preživeti seču, dok će Bonera biti samo rezerva.

U stvari Mihajlović bi mogao ozbiljno da računa na Paletu, a cilja Stefana Savića sa kojim je sarađivao iz vremena kada je bio strateg Fiorentine kao rešenje za drugog štopera.

Što se veznog reda tiče prvo ime bi mogao da bude Kondogbija, Galijani je bio u Monaku, gde traže 30 miliona evra. Uz Brahimija i Džeksona Martineza, prva varijanta ostaje Ibrahimović. Sada transfer više nije nemoguć, priča se da bi Šveđanin mogao da prepolovi osnovna primanja i da pristane na 7.5 miliona evra, plus bonuse.

U svakom slučaju, Ibrahimović je prioritet, jer, u Milanu veruju da je sposoban da pravi razliku u Seriji A.Njegov dolazak bi značio da nema šanse da stigne i Džekson Martinez, ali zahvaljujući fondu Dojen koji je blizak novim akcionarima, još jedan igrač Portoa, Ruben Neveš bi mogao da završi u Milanu.

Dakle Mihajlovićev Milan bi mogao da izgleda ovako: Dijego Lopez - De Šiljo, Savić, Paleta, Antoneli - Kondogbija Menez, Montolivo, Brahimi - Ibrahimović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track