(VIDEO) KAD MAMIĆ ZAPEVA MITRA MIRIĆA: Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine!
Foto: Youtube

Narodnjaci

(VIDEO) KAD MAMIĆ ZAPEVA MITRA MIRIĆA: Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine!

Fudbal -
Voditelj je od prvog podpredsednika HNS tražio ocenu dosadašnjeg Šukerovog mandata i dobio - hit dana

HRVATSKA - Zdravko Mamić gostovao je u emisiji televizije Z1 "Sport nedeljom", a osim intimnog obračuna s aktualnim i bivšim selektorima Hrvatske, Nikom Kovačem, Slavenom Bilićem i Igorom Štimcem, izvršni predsednik Dinama predstavio je gledaocima i mali muzički šou šou.

Voditelj Ante Breko nije prvog dopredsednika HNS pitao o aktualnoj aferi s nameštanjem utakmica u koju je umešan predsjednik Hrvatskog fudbalskog saveza Davor Šuker, ali je tražio ocenu dosadašnjeg Šukerovog mandata i dobio - hit dana.

"Jesmo li dobili sve što smo očekivali od Šukera?"

"Pa naravno da smo dobili. Dok svi drugi propadaju, što nije naša radost, mi stalno napredujemo i idemo napred. Mi gradimo iz dana u dan, bilo da je to infrastruktura, bilo da su to uslovi, bilo da je to organizacija, stalno radimo pomake prema napred. Međutim, naravno da je nemoguće u ovom okruženju stalno se penjati, jer što se više penjete, toliko ima više onih koji vas vuku u provaliju", rekao je Mamić pa skrenuo na temu "Šuker".

"A Šuker je apsolutno čista devetka, kao što je bio i igrački centarfor, ja bi mu dodelio i desetku, ali evo... devetka", rekao je Mamić i dodao:

"Ja samo mogu reći onima koji se silno trude da sruše Šukera, ili Mamića, ili Mamića i Šukera zajedno, "uzalud vam trud svirači". Ili kako kaže meni ona draga pesma...", skroz se odobrovoljio Mamić i otpevao čuveni hit Mitra Mirića:

"Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole", opustio se gazda Dinama u studiju prepunom mladih fudbalera.

http://www.youtube.com/watch?v=rUoPeXhfYFQ

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track