MILICA DABOVIĆ IMALA VERU U ZLATO: Ovo je najlepši način da se oprostim od reprezentacije
Foto: Profimedia

Kapiten Srbije najavila da posle OI odlazi iz nacionalnog tima

MILICA DABOVIĆ IMALA VERU U ZLATO: Ovo je najlepši način da se oprostim od reprezentacije

Košarka -
Uzmem zlato, odem na Olimpijadu i kažem uspela sam! verovala sam i isplatilo se sve! Hvala vam, dobri ljudi, napisala je Milica Dabović

BUDIMPEŠTA - Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Milica Dabović najavila je da će se posle Olimpijskih igara oprostiti od dresa nacionalnog tima.Milica je u nedelju sa reprezentacijom Srbije osvojila zlato na EP u Mađarskoj, pošto je u finalu pboedila Francusku 76:68. Ovaj trijumf doneo je Srbiji plasman na OI naredne godine u Rio de Žaneiru."Najlepši način da se oprostim sa reprezentacijom. Uzmem zlato, odem na Olimpijadu i kažem uspela sam! verovala sam i isplatilo se sve! Hvala vam, dobri ljudi", napisala je Milica Dabović na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/Printskrin
Foto: Instagram/Printskrin

Milica Dabović (33) je trenutno član francuskog prvoligaša Liona.

"Osećam se kao ponosan kapiten, koji je doveo svoj tim to vrha. Osećaj je neprocenjiv. Ušle smo u istoriju. Ponosna sam na ovaj tim", rekla je Dabovićeva Tanjugu. Ona je najavila oproštaj od reprezentacije posle OI.

"Naravno da ću igrati na Olimpijskim igrama, to je bio moj san. Htela sam da kažem da je ovo, posle Igara u Riju, najlepši način da se oprostim od reprezentacije. Osvojile smo zlatnu medalju, predstoji nam doček ispred Skupštine grada, nacionalna penzija, nije moglo lepše da ispadne", dodala je Dabovićeva. Prema njenim rečima došlo je vreme da mlađe snage dobiju šansu u nacionalnom timu.

"Vreme je posle toliko godina da oslobodim mesto za neke druge devojčice koje jedva čekaju da igraju za reprezentaciju i koje to zaslužuju", poručila je starija od sestara Dabović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track