FRKA U MILANU: Pobuna zvezda protiv Mihajlovića!
Foto: Reuters

Srbin na meti igrača

FRKA U MILANU: Pobuna zvezda protiv Mihajlovića!

Fudbal -
Asovi "rosonera" tražili sastanak sa čelnicima kluba i požalili se da ih naš stručnjak degradira na svakom koraku

Srpski trener Siniša Mihajlović suočava se sa prvim ozbiljnijim problemom otkad je seo na klupu Milana pošto se pojedine zvezde roso-nera žale na njegov način rada.Štampa u Italiji piše kako su vodeći igrači već imali sastanak sa čelnicima kluba i izneli da ih srpski trener degradira na svakom koraku. Pored toga, vodeći fudbaleri Milana su se požalili kako ih Mihajlović često javno kritikuje, iako za to nema razloga. Takođe su istakli žestoke metode na treninzima, te da bivši trener Sampdorije ima nezgodan karakter.Zasad nije poznato kakav je stav čelnika Milana, pre svih vodećih ljudi roso-nera Silvija Berluskonija i Adrijana Galijana, ali trenutno bivši selektor Srbije ima njihovu podršku. Novonastala situacija je kulminirala posle pobede Milana nad Mantovom sa 3:2 u prijateljskom meču, kada je Siniša rekao da su njegove rezerve pokazale zašto sede na klupi, što je uvredilo pojedine fudbalere.U međuvremenu navijači roso-nera pozdravljaju Mihajlovićev stav, koji je u potpunosti suprotan od stava bivšeg trenera Filipa Inzagija, koji je maksimalno branio igrače, čak i posle užasnih rezultata, koji su koštali tim neigranja u Evropi. Pred njim je najveći ispit za osam dana jer Milan igra gradski derbi sa Interom.Podsetimo da je trener Milana, i dok je bio selektor Srbije, bio poznat po strogoći, od toga da obavezno mora da se peva himna, zbog čega je iz reprezentacije isključen Adem Ljajić, do kodeksa ponašanja igrača.

Plata dva miliona evra godišnjeČETVRTI PO ZARADI U SERIJI ASiniša Mihajlović godišnje zarađuje dva miliona evra, a ispred njega su trener Intera Roberto Manćini (četiri miliona), Masimilijano Alegri iz Juventusa (3,5) i Rudi Garsija iz Rome (2,8).Interesantno je da roso-neri, pored Mihajlovića, isplaćuju još bivše trenere Filipa Inzagija (1,5) i Klarensa Sedorfa (2,4) zbog jednostranog raskida ugovora.

ŠTA JE MIHA TRAŽIO OD IGRAČADa svi „orlovi“ bezuslovno pevaju himnuSvi reprezentativci morali su da aplaudiraju himni rivalaIgračima roso-nera zabranio lude frizureU Milanu uveo dva treninga dnevno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track