(FOTO) KAKVA ŽURKA: Devojačko veče bez Ane u Mančesteru!
Foto: Profimedia

Junajted gori, a one se češljaju

(FOTO) KAKVA ŽURKA: Devojačko veče bez Ane u Mančesteru!

Fudbal -
Lepše polovine fudbalera posrnulog giganta izašle u provod, izostala samo Ivanovićeva, koja se nalazi na turniru u Indiji

Plan je bio da fudbaleri Mančestera sa suprugama (devojkama) zajedno budu na božićnoj žurki. Pošto su momci potpuno razočarali, izgubili od Volfsbuga i ispali iz Lige šampiona, nikakav njihov izlazak u provod nije dolazio u obzir. Međutim, devojke ništa nije moglo da se spreči da se ludo provedu bez fudbalera.

Supruga Džonsa, foto: Profimedia
Supruga Džonsa, foto: Profimedia

Deset dama krenulo je put noćnog života u Mančesteru, ali je falila ona jedanaesta - tačnije as u društvu! Reč je, naravno, o Ani Ivanović, koja je zbog teniskih obaveza morala da iskulira preostale devojke fudbalera. Srpska teniserka nalazi se u Indiji, gde učestvuje u Teniskoj ligi šampiona. Da je nedostajala Švajnijeva izabranica, najbolje se vidi po fotografiji preostalih dama. Ona najbolja nije bila tu, što se jasno videlo... Izgleda da je odlazak Ivanovićeve sa Ostrva značio potpuni sunovrat Mančestera, koji je od tada ispao iz Lige šampiona i izgubio od Bormuta u Premijer ligi. Čak ni Bastijan ne igra kao što je to činio dok mu je devojka bila tu.

Gospođa Jang i gospođa Kerik, foto: Profimedia
Gospođa Jang i gospođa Kerik, foto: Profimedia

U odsustvu Ane, ulogu zvezde večeri dobila je Kolin, supruga Vejna Runija. Engleski mediji obasipali su je komplimentima za izgled i to kako „nosi“ trudnoću. Naime, već u prvom mesecu iduće godine Runijevi će dobiti treće dete.

Supruga Vejna Runija, foto: Profimedia
Supruga Vejna Runija, foto: Profimedia

(M. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track