DRAGAN BJELOGRLIĆ: Treba svi da odemo iz Partizana
Foto: FoNet

Traži korenite promene

DRAGAN BJELOGRLIĆ: Treba svi da odemo iz Partizana

Fudbal -
U novom rukovodstvu Partizana ne sme da bude nikog iz starog sastava. Kozmetička rešenja i svaljivanje krivice samo na Popovića produžiće agoniju, kaže poznati glumac

Proslavljeni srpski glumac i režiser Dragan Bjelogrlić kaže da već tri meseca ne učestvuje u radu Upravnog odbora Partizana. Takođe naglašava da zbog slabih rezultata i loših odnosa unutar rukovodstva kluba cela uprava mora da podnese ostavku.Prema njegovim rečima, kompletno rukovodstvo crno-belih trebalo bi da ode, a ne da se trenutna previranja u klubu svedu samo na smenu predsednika Zorana Popovića. Time bi se otvorila mogućnost da Partizan s novim ljudima i novim idejama krene u proces oporavka, budući da aktuelni čelnici u proteklih godinu dana očigledno nisu uspeli da naprave očekivan rezultate.- Pre više od dva meseca dao sam ostavku na mesto člana Upravnog odbora Partizana, ali sam na molbu predsednika Zorana Popovića pristao da se sa time ne ide u javnost da ne bismo, kako reče, „destabilizovali klub“. Već duže vreme ne učestvujem u radu UO, tako da moj dalji ostanak u klubu nije tema - kaže Bjelogrlić i dodaje:- Kolektivna ostavka celokupnog UO logičan je rasplet komplikovanih i loše postavljenih odnosa u rukovodstvu kluba. Jedini izlaz iz duboke krize u kojoj se nalazi Partizan jeste da Skupština izabere potpuno novo rukovodstvo u kome ne sme biti nikog iz starog Upravnog odbora. Klubu su potrebni novi ljudi i nova politika. Kozmetička rešenja i svaljivanje svih problema na Zorana Popovića samo će produžiti agoniju, pa će i dobre stvari, koje ovaj UO ostavlja za sobom, biti bačene u ambis.

Spisak pojačanjaSASTANAK UO U PONEDELJAKBez obzira na to što je kompletan UO Partizana podneo ostavku, dok ih Skupština kluba ne verifikuje, oni moraju nesmetano da rade, pa će se zato naredni sastanak rukovodstva crno-belih održati u ponedeljak u 16 časova. Tema razgovora trebalo bi da bude spisak pojačanja, a prema informacijama iz Humske, UO bi trebalo da potvrdi odluku sportskog direktora Ivice Ilieva da se potpišu ugovori s Bojanom Šaranovim, Aleksandrom Sedlarom i Markom Jovanovićem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track