PRETILI MU PIŠTOLJEM: Novi Pazar plaća Udovičiću i za strah!
Foto: Saša Pavlić

FSS presudio u korist igrača

PRETILI MU PIŠTOLJEM: Novi Pazar plaća Udovičiću i za strah!

Fudbal -
Udovičić je napadnut u svlačionici stadiona Novog Pazara nakon što je na meču protiv Rada promašio jedanaesterac, posle čega je on odlučio da napusti Pazarce

Fudbalski klub Novi Pazar proglašen je krivim zbog napada pištoljem nepoznate osobe na fudbalera ovog kluba Žarka Udovičića, a superligaš je dužan da mu isplati i novac za pretrpljeni strah - oko 9.300 evra.Podsećanja radi, Udovičić je napadnut u svlačionici stadiona Novog Pazara nakon što je na meču protiv Rada promašio jedanaesterac, posle čega je on odlučio da napusti Pazarce, a oni mu potom nisu uplaćivali novac koji mu pripada po slovu ugovora.

- Novi Pazar je proglašen krivim i dužan je da isplati pomenuti novac Žarku Udovičiću. Klub nije zaštitio svog fudbalera, na šta je bio obavezan, a nakon toga mu nije isplaćivao novac po slovu ugovora. Sada je dužan da mu uplati kompletan iznos, ali i određenu sumu za pretrpljeni strah. Odluka je pravosnažna i Novi Pazar na nju nema pravo žalbe - kaže predsednik Arbitražnog suda FSS Slobodan Pajović.(K. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track