(VIDEO) ISTORIJSKA POBEDA: Evo koji srpski reprezentativac golove posvećuje ženi
Foto: Saša Pavlić

Pamtiće pobedu do kraja života

(VIDEO) ISTORIJSKA POBEDA: Evo koji srpski reprezentativac golove posvećuje ženi

Fudbal -
Kapiten futsal reprezentacije Srbije Marko Perić rekao je da je večerašnja pobeda protiv Slovenije od 5:1, na Evropskom prvenstvu u Beogradu istorijska, ali da je rezultat meča previsok.

Futsal reprezentacija Srbije pobedila je večeras na otvaranju Evropskog prvenstva u Beogradskoj areni Sloveniju sa 5:1, u prvoj utakmici u Grupi A.

Srpski igrači su tako napravili veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale, koje bi mogao da im donese Portugal, ako u četvrtak pobedi Sloveniju.

"Jesmo bili bolji na ovoj utakmici, ali rezultat je previsok jer je Slovenija odlična ekipa. Zauvek ću pamtiti ovu atmosferu, ove ljude, hvala im svima što su nas podržali. Ovo je istorijska pobeda. Sada nam je lakše. Uz ovakvu podršku ništa nije nemoguće", rekao je Perić posle utakmice.

Utakmicu u Areni gledalo je više od 11.000 ljudi što je rekord evropskih prvenstava u futsalu za utakmicu u grupnoj fazi takmičenja. Dvostruki strelac Mladen Kocić golove je posvetio svojoj supruzi.

"Oba pogotka posvećujem supruzi. Dobio sam slobodne dane tokom priprema zbog svadbe i rekli su mi da moram da se odužim zbog tog odmora. Valjda je sada sve u redu. Nismo dobro počeli, ali smo uspeli na vreme da se podignemo. Nadam se da je i publika zadovoljna i pozivam sve da nas podrže i u narednim utakmicama", rekao je Kocić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track