CRNO-BELI BEZ MILOSTI PREMA GREŠNIKU: Evo kako će Partizan kazniti Goguu za vožnju u pijanom stanju
Foto: Fotomontaža

Ne može tek tako da ode

CRNO-BELI BEZ MILOSTI PREMA GREŠNIKU: Evo kako će Partizan kazniti Goguu za vožnju u pijanom stanju

Fudbal -

Naneo je veliku štetu klubu, lično ću tražiti da mu se oduzme 30 odsto od naredne tri plate, poručio Miloš Vazura.

Fudbaler Partizana Sedrik Gogua proveo je noć u zatvoru jer je pijan vozio automobil.Dominator, kako ga je nazvao sportski direktor Ivica Iliev kad ga je prošle zime doveo u Srbiju iz Finske, propisno je osramotio sebe, ali i klub čiji dres nosi.

Sedrik Gogua (22) zaustavljen je tokom rutinske kontrole saobraćajne policije u noći između nedelje i ponedeljka. Pošto je bio u vidno alkoholisanom stanju, odmah je priveden u policijsku stanicu na Novom Beogradu na trežnjenje.Koliko je bio pijan najbolje svedoči podatak da mu je izmereno čak 1,75 promila alkohola u krvi. Zbog svega toga i važećeg zakona morao je da prenoći u stanici, koju je napustio u toku jučerašnjeg dana. Sve to je žestoko naljutilo rukovodstvo Partizana, a generalni direktor Miloš Vazura najavio je drakonsku kaznu.

- Gogua će biti drastično kažnjen! Priveden je u policiju jer je bio pijan! Naneo je veliku štetu Partizanu i zato mora da odgovara. Lično sam ga prijavio disciplinskoj komisiji kluba. Tražiću da mu u naredna tri meseca bude odbijano 30 odsto od plate - rekao je Miloš Vazura za Kurir, a na naše pitanje hoće li crno-beli s njim raskinuti ugovor, dodao je:- Njemu bi raskid dobrodošao, ali neće moći tek tako. Kaznom koju će dobiti Gogua želimo da sprečimo da se ovako nešto ponovi. Ovakve prekršaje više nećemo dozvoliti.Sedrik Gogua je posle ovog nepromišljenog postupka najverovatnije završio svoju epizodu u Partizanu, iako fudbaler s Obale Slonovače ima ugovor s crno-belima do decembra 2019. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track