(VIDEO) TRENER PARTIZANA POSLE POBEDE NAD RADNIKOM: Evo zašto je Marko Nikolić odahnuo u Surdulici
Foto: Partizan.rs

Trojka crno-belih

(VIDEO) TRENER PARTIZANA POSLE POBEDE NAD RADNIKOM: Evo zašto je Marko Nikolić odahnuo u Surdulici

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je njegova ekipa zasluženo pobedila Radnik u Surdulici i istakao da crno-beli mogu još bolje da igraju.

"Prvo poluvreme je stvarno bilo dobro - dva gola, imali smo još jednu stopostotnu šansu, prečku, kontrolu igre... Onda smo ušli u drugo poluvreme, protivnik nas je dosta gađao dugim loptama, nismo dobro odgovorili na tu skok igru, ali je treći gol prelomio", rekao je Nikolić za Arenu sport posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas Radnik u Surdulici sa 3:1 u prvoj utakmici 14. kola Super lige Srbije.

"Kada se sve sabere i oduzme, zaslužena i vrlo važna pobeda Partizana. Bitno je da smo ovo teško i neprijatno gostovanje stavili ad akta i da se okrećemo poslednjoj utakmici u ovom ciklusu, meču protiv Novog Pazara na našem stadionu. Imamo osam dana do te utakmice, imamo vremena da zalečimo ova tri povređena igrača i neke od danas i da nastavimo da radimo jer Partizan može da igra i bolje od ovoga", rekao je Nikolić.

Trener Radnika Neško Milovanović rekao je da nije zadovoljan rezultatom, ali da je siguran da je Radnik pokazao da želi da igra fudbal.

"Kad igrate protiv jednog šampiona, protiv ekipe koja je vrhunska, greške koje su moji igrači danas pravili ne smeju da se dogode. To su početničke greške... Rezultatom sam nezadovoljan, ali mislim da je Srbija danas uživala i da smo pokazali da Radnik ide uzlaznom putanjom. Nismo tražili bodove protiv Partizana, nadali smo se i to je normalna stvar, ali jednostavno danas nas nije htelo", rekao je Milovanović.

Izabranici Marka Nikolića u narednom kolu dočekuju Novi Pazar, a Radnik gostuje Vojvodini u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track