Prodao taštu za LCD televizor

Oglas zbog EURA

Prodao taštu za LCD televizor

Fudbal -
Ivanova supruga Marija se plaši da pošto mu nedostaje kućni bioskop i ona ne završi u oglasu

Ivan Hrlić iz Andrijaševaca u Hrvatskoj u šali je dao oglas da prodaje taštu, a kada mu je došla ozbiljna ponuda ni trenutka nije razmišljao.Nakon dve sedmice stigla mu je ponuda, u iznosu od 4.000 kuna (oko 56. 000 dinara). S obzirom na to da se oglas na internetu smatra pravno obvezujućom ponudom, Ivan je morao potpisati kupoprodajni ugovor s anonimnim kupcem.

Iako ova vest zvuči sasvim autentično, reč je zapravo o izmišljenoj priči sa hrvatskog zabavnog sajta http://news-bar.hr/ . Ipak, priča je toliko duhovita da vam preporučujemo da je pročitate do kraja:

Oglas se ni po čemu nije razlikovao od drugih pa je tako sadržao sledeće podatke:

Model: TaštaStanje: Očuvana, kvoca kao novaBoja: Trula bežGodina proizvodnje: 1945.Kilometraža: dva braka (prvi 15, drugi 18 godina)Motor: Mesojed (dva takta)Težina: 105 kgGaražirana: Da

OPIS: Tašta je kao nova, u ispravnom stanju, sto posto tehnički ispravna, bez rđe. Pre dve godine rađena generalka u ovlašćenom servisu KBC Rebro. Unutrašnjost kožna, svi originalni delovi, vredi pogledati! Može najam, tri meseca minimalno. Samo za ozbiljne kupce, kredit od 12 do 36 rata. Ne odgovaram na poruke, samo pozivi.

Ivanov tast Marko nije oduševljen uslovima kupoprodaje, ali ga raduje što će Ivan od dobijenog novca kupiti veliki televizor na kom će zajedno pratiti Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Ivanova supruga Marija nije želela komentarisati suprugov poslovni poduhvat. Ona ne podržava trgovinu ljudima, ali se ne želi svađati sa suprugom jer se plaši da pošto mu nedostaje kućni bioskop i ona ne završi u oglasu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track