Selektor oprostio psovke poljskog fudbalera

Izvinjenje upalilo

Selektor oprostio psovke poljskog fudbalera

Fudbal -
Ludovik Obranijak, prema rečima selektora neće snositi posledice zbog nedoličnog ponašanja prilikom izlaska sa terena u duelu sa Rusijom

Ludovik Obranijak, vezista Bordoa i fudbalske reprezentacije Poljske, nije se poneo korektno na utakmici protiv Rusije. Selektor Smuda ga je izveo iz igre u 93. minutu i tom prilikom je 27-godišnjak koji je za A tim igrao 25 put, burno reagovao. Šutnuo je flašu sa vodom, a i jasno se videlo da je psovao dok je išao ka klupi. Bivši član Meca i Lila je kad su se strasti stišale, uputio javno izvinjenje.

"Moje emocije su bile van kontrole zbog značaja meča. To je bila vrlo loša reakcija i zato se duboko izvinjavam selektoru, kolegama i navijačima. Pogotovo se izvinjavam selektoru i nadam se da će mi oprostiti ovaj ispad", skrušeno je izjavio Obranijak.

Smuda je izjavio da je za njega sve gotova stvar i da Obranijak neće snositi posledice, ali poljski mediji ipak sumnjaju da bi umesto njega protiv Češke u meču u kome domaćinu šampionata samo pobeda otvara vrata četvrfinala, mogao da zaigra Adrijan Miržejevski.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track