CRNO-BELI OŠTRO ODGOVORILI ZVEZDINOM DIREKTORU: Evo kakav je Zvezdan Terzić!
Foto: FK Partizan

Rat na Topčiderskom brdu traje

CRNO-BELI OŠTRO ODGOVORILI ZVEZDINOM DIREKTORU: Evo kakav je Zvezdan Terzić!

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan oglasio se saopštenjem odgovarajući na današnje izjave generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Terzić je govorio o predsedniku FSS Slaviši Kokezi kao navijaču Partizana, koji je crno-belima pomogao da osvoje titulu.

Podsetimo, Partizanu je u nedelju u poslednjem kolu Superlige dovoljno da osvoji bod u Humskoj protiv Mladosti iz Lučana kako bi postao šampion.

"Fudbalski klub Partizan je u nevoljnoj prilici da se iznova obrati javnosti povodom navoda Zvezdana Terzića, koji, u svakom obraćanju, pominje naš klub", stoji na početku saopštenja crno-belih.

"Fudbalski klub Partizan nema gazdu. On ima svoje legalno i legitimno izabrano rukovodstvo, ima statutarne organe i u Partizanu se uvek zna podela nadležnosti i odgovornosti. Javnosti se, međutim, u našem rivalskom klubu uvek obraća jedna osoba: on je i predsednik, direktor, trener, ekonom, misli da je i gazda, a, u stvari, nije ništa jer je u najdužoj ostavci u istoriji svog kluba. A svi znaju, posebno bivši rukovodioci Partizana, Zečević, Karadžić i Đurić kakav je Zvezdan zvezdaš. On je dosledni nastavljač svetle tradicije svog kluba koji u svim lošim rezultatima tima nalazi univerzalnog krivca - Fudbalski savez Srbije", dodaje se u saopštenju.

I na kraju, crno-beli zaključuju:

"Još se nije osušilo mastilo na pohabanoj hartiji nepobrojanih saopštenja njegovih prethodnika uperenih protiv tadašnjeg rukovodstva FSS a već se istim optužbama karakteriše sadašnje rukovodstvo Saveza. Njemu ne valjaju ni prethodni ni aktuelni predesednik, njemu ne valja ni Partizan, samo je on, u svojoj oholoj taštini, ispravan. Zvezdan Terzić sa Partizanom ima problem isključivo na fudbalskom terenu. Nigde drugde. Zato u njegovim rečima svega ima, samo fudbala i odgovora na brojna pitanja svojih navijača, nema. Zaključujući bilo kakvu dalju polemiku, FK Partizan prepušta Zvezdana Terzića sportskoj i svakoj drugoj pravdi. Ujedno i zaboravu".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Evo po čemu su Zvezda i Partizan slični

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track