Najnovije vesti

(FOTO) KONAČNO LOPTA: Crveno-beli odradili prvi trening na Zlatiboru
Foto: FK Crvena zvezda

pod komandom milojevića

(FOTO) KONAČNO LOPTA: Crveno-beli odradili prvi trening na Zlatiboru

Fudbal
21:07h

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su na Zlatibor gde su započeli pripreme pred novu sezonu koja počinje 29. juna kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Nešto pre 18 časova svi igrači su izašli na teren sportskog centra "Čajetina" koji je u neposrednoj blizini hotela gde su smešteni. Odmah na startu su ispunjeni svi uslovi za dobar rad - odlična travnata podloga i prijatnih 24 stepena na Zlatiboru. Fudbaleri su na terenu proveli tačno dva sata.

foto: FK Crvena Zvezda

Trening je započet trčanjem oko terena, a zajedno sa igračima u grupi je bio i trener, Vladan Milojević. Zagrevanje se nastavilo uz loptu i u grupama po tri igrača. Šefove komande su bile jednostavne, tražio je preciznu kontrolu lopte ali i lagani ritam kako bi što bolje ušli u sam trening. Usledilo je ono glavno za danas. Rasporedili su se igrači u tri grupe na jednoj polovini terena, postavili se formacijski i započeli sa vežbom pas igre. Tražio se jedan dodir, a šef struke je jasno isticao da je to ono što će se tražiti u njegovoj igri. Kasnije je vežba nadograđena i vođenjem lopte pa je sve ličilo na pravu formaciju i izgled igre na utakmici. Da će ceo trening biti sa loptom pokazalo se i u nastavku kada je iznet pomoćni gol na 60 metara i kada je krenula igra 10 na 10. Nije bilo ograničenja u broju dodira, a Vladan Milojević je prekidao igru kad god bi osetio da nešto može bolje. Ovaj deo rada je ujedno trajao i najduže danas.

foto: FK Crvena Zvezda

Nakon treninga prve utiske je izneo i Dušan Anđelković: - Nakon par treninga u Beogradu danas smo ovde na Zlatiboru prvi put radili sa loptom kod novog šefa stručnog štaba. Jasno nam je iznosio njegove zahteve i ideje i na nama je da ih u narednih 12 dana što bolje prihvatimo. Pripreme će biti kratke, prva utakmica je jako brzo ali nije nam prvi put da imamo takvu situaciju, zaključio je Zvezdin levi bek. Sutra su na programu dva treninga na Zlatiboru, jedan od 10, a drugi od 18 časova.

(FK Crvena zvezda)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...