MILOŠ JOJIĆ DVA PUTA POGODIO STATIVU: Nije krenulo najbolje, presudio je gol Boaćija
Foto: Reuters

KELN IZGUBIO OD ZVEZDE

MILOŠ JOJIĆ DVA PUTA POGODIO STATIVU: Nije krenulo najbolje, presudio je gol Boaćija

Fudbal -

Crveno-beli savladali Keln 1:0, sjajnim golom Ričmonda Boaćija, dok je sa druge strane domaći tim čak tri puta pogađao stativu, od toga dva puta je to učinio Miloš Jojić.

Fudbaler Kelna Miloš Jojić rekao je da njegova ekipa nije večeras imala sreće u utakmici protiv Crvene zvezde i čestitao beogradskom timu na pobedi.

"U svaku utakmicu ulazim motivisan, nebitno je koji protivnik je u pitanju. U poslednjih par utakmica nisam bio u startnih 11 i želeo sam da se izborim za tu pozciju. Nedostajalo nam je malo sreće, ali moramo dalje, to je fudbal, danas nije htelo, moža će nas hteti u nedelju", rekao je Jojić novinarima u Kelnu.

Keln je večeras izgubio na svom stadionu od Crvene zvezde sa 0:1 u drugom kolu Grupe H u Ligi Evropa.

Fudbaleri Kelna su tri puta pogodili stativu, od kojih Jojić dva puta, a upitan koliko puta se prekrstio tokom utakmice, srpski fudbaler rekao je: "Jednom pre početka, a drugi put posle druge stative".

On je naveo da je atmosfera na stadionu bila dobra.

"Ambijent je bio lep kao što smo očekivali, pun je bio stadion a došlo je i mnogo navijača Zvezde koji su napravili finu atmosferu, sve pohvale. Čestitam igračima Zvezde na pobedi", naveo je Jojić.

U Grupi H Arsenal je prvi sa šest bodova, Zvezda ima četiri boda, BATE Borisov jedan, a Keln je bez bodova.

"Sve je otvoreno osim Arsenala. Sve tri ekipe su podjednake. Na papiru mi bismo trebali da budemo favoriti, ali sada je Zvezda u blagoj prednosti. Tek je druga utmica, ima još četiri", naveo je on.

Jojić je poželeo sreću svom bivšem klubu Partizanu u večeršnjoj utakmici protiv Dinama iz Kijeva.

"Iako igraju bez publike, verujem da mogu da ugroze Dinamo", ocenio je Jojić.

kurir.rs / kurir sport

foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track