(FOTO) BRAVO, LAVOVI MOJI! Fudbaleri Zvezde su pobedu nad Kelnom posvetili Vujadinu Saviću, a od njega je stigla emotivna poruka
Foto: Dado Đilas

ZVEZDA POBEDILA KELN

(FOTO) BRAVO, LAVOVI MOJI! Fudbaleri Zvezde su pobedu nad Kelnom posvetili Vujadinu Saviću, a od njega je stigla emotivna poruka

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Keln sa 1:0 u 2. kolu Lige Evrope, na pakleno teškom gostovanju u Nemačkoj, a ovaj duel Vujadin Savić je pratio iz Beograda.

Nemcima je presudio majstorski pogodak Boaćija sa 25 metara u prvom poluvremenu, u drugom je pogodak Kelna visio u vazduhu, ali je sreća bila uz ekipu Vladana Milojevića, čak tri puta se drmala stativa Borjanovog gola.

Povređeni prvotimac crveno-belih Vujadin Savić je svim srcem bio uz svoj tim, a po završetku meča putem društvenih mreža podelio je vrlo emotivnu poruku.

"Proradila Zvezdina mašina, proradila i neće da stane! Bravo lavovi, bravo gardisti moji", stoji u poruci Vujadina Savića.

Proradila ZVEZDINA masina, proradila i nece da stane! ?⚪️?⚪️? Bravo lavovi, bravo gardisti moji! ????

A post shared by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on

U videu možete posluštai izjavu Filipa Staojkovića koji kaže da su pobedu posvetili povređenom saigraču Vujadinu Saviću.

kurir.rs / kurir sport

foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track